HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2021
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
KAUNAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
BARCELONA SPANJE
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
VERZEKERINGEN
BROCHURE 2021
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


 JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

MARCIA MARE E MONTI
ARENZANO (ITALIË)

10 T/M 13 SEPTEMBER 2021

DEZE WANDELTOCHT IS VOOR 2021  DOOR DE PLAATSELIJKE ORGANISATIE GEANNULEERD. 

DE VOLGENDE EDITIE IS (HOPELIJK) IN SEPTEMBER 2022.

De Marcia Mare e Monti (mars tussen berg en zee) in Arenzano is zonder enige twijfel de zwaarste van alle IML-wandeltochten. In het Italiaanse kust-stadje wordt een bergmars georganiseerd met afstanden van 10, 15 of 20 kilometer door de bergen. Voor de minder getrainde wandelaar is er ook een 20 km wandeling over verharde wegen langs de Ligurische kust.
Arenzano, gelegen aan de azuurblauwe Middellandse Zee tegen een achtergrond van meer dan 1500 meter hoge bergtoppen heeft alle ingrediënten in huis voor een geslaagde wandelvakantie. Uitstekende accommodaties, de gekende Italiaanse keuken en prachtige wandelparcoursen.

JAGOTRAVEL organiseert een korte 4-daagse reis naar dit wandelevenement waarbij we op vrijdag-morgen vanuit Amsterdam naar Milaan vliegen.  Vliegen op de luchthaven van Genua kan ook (zeker als de reis niet als groepsreis georganiseerd wordt) maar kent een hoge toeslag door de dure vliegtickets.
Vanaf de luchthaven van Milaan of Genua transfer per minibus naar Arenzano. Komt u uit Zuid-Nederland of Vlaanderen is het ook mogelijk om vanaf Brussel of Charleroi te vliegen.

Aankomst in Arenzano is aan het einde van de middag zodat u aan het begin van de avond de gelegenheid heeft om dit mediterrane kustplaatsje te verkennen en de openingsceremonie bij te wonen.

Op zaterdag en zondag is dan de Tweedaagse wandeltocht. U wandelt hier dagelijks 10, 16 of 20 kilometer door de bergen (waarbij vanaf 2018 alleen nog de 10 km (voor 70+ers) en de 20 km als IML-afstand geldt). De hoogteverschillen zijn niet te onderschatten. Op de 20-km afstand moet u iedere dag meer dan 1000 meter omhoog (en natuurlijk ook weer omlaag). Ook de paden zijn vaak smal en niet altijd even makkelijk begaanbaar. De langere afstand is dan ook niet aan te bevelen voor wat oudere of minder getrainde wandelaars. Voor de getrainde en avontuurlijke wandelaar vormt deze afstand echter een grote uitdaging. Voor de wandelaar die liever geen al te moeilijke paden en geen grote hoogteverschillen wil hebben is er ook een wandeling van ca. 20 km langs de kust (de Riviere Ligura Walk) over goed begaanbare wegen en met weinig hoogteverschillen. Deze afstand is geldig voor het IML-stempel.

Op maandag gaan we in de loop van de ochtend weer terug naar de luchthaven van Milaan voor de vlucht terug naar Amsterdam. Aankomst in Amsterdam in de loop van de avond.

In het plaatsje Arenzano is de overnachting in **/***-hotel Ill Poggio. Dit is een goed hotel op ca. 15-20 minuten wandelen van de startplaats in het centrum van Arenzano.  
Op aanvraag kunnen wij voor u ook een eenvoudiger (en dus ook goedkoper) pension regelen. Vraagt u dat echter wel vroegtijdig aan.
Er is maar zeer beperkt accommodatie in Arenzano zelf en ook de prijs van de vlucht naar Genua wordt snel duurder, dus boekt u best zo snel mogelijk anders kan het zijn dat wij u moeten teleurstellen of u onderdak heeft in en veel verder weg gelegen hotel.

Gezien alle onzekerheden betreffende het coronavirus is het begrijpelijk dat u twijfelt over nu al in te schrijven voor deze reis.
JAGOTRAVEL biedt daarom verschillende opties aan voor deelname aan de wandelreizen in 2021.
U kunt sowieso inschrijven voor deze reis voor alleen het landarrangement. Indien u dat doet uiterlijk 3 maanden voor vertrek krijgt een korting op de reissom van €  25.  U kunt dit landarrangement tot 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren. Indien de reis niet doorgaat vanwege negatief reisadvies of niet doorgaan van de wandeltocht krijgt u sowieso altijd uw geld terug.
 
Voor het vliegticket (dat apart aan u berekend zal worden) zijn er twee mogelijkheden.
1.
U kunt direct bij inschrijving het vliegticket bij KLM voor de laagste prijs boeken. Indien u niet wilt gaan kunt u de vlucht onbeperkt omboeken naar een toekomstige datum (dus ook naar 2022) en betaalt u alleen het eventuele prijsverschil met de nieuwe vlucht. Alleen als de vlucht door de vliegtuigmaatschappij geannuleerd wordt krijgt u de betaalde kosten van het vliegticket retour.
2.
Voor een meerprijs boekt u bij KLM een annuleerbaar ticket waarbij u altijd het geld terug krijgt. Ongeacht de reden tot 48 uur voor vertrek.

3.
U wacht met het vliegticket boeken tot 6 weken voor vertrek. Als u dan besluit om de boeking door te zetten boeken wij het vliegticket voor u maar kunt u niet zeker zijn van de laagste prijs en is ook de beschikbaarheid van deze vluchten niet gegarandeerd en moet u mogelijk op een afwijkende datum of een ander tijdstip vliegen. Ook hier geld weer dat dan de vlucht onbeperkt gewijzigd kan worden.
Alleen als de vlucht door de vliegtuigmaatschappij geannuleerd wordt krijgt u de betaalde kosten van het vliegticket retour. 

De reis wordt begeleid door Bert Odekerken, een ervaren JAGOTRAVELreisleider. Voor meer informatie over de reis kunt u met ons kantoor contact opnemen.
Deze reis gaat door als groepsreis bij minimaal 6 deelnemers.
Is dat niet het geval dan wordt de reis uitgevoerd als individueel arrangement. JAGOTRAVEL zorgt dan voor alle transfers, vliegtickets en hotelboekingen maar u reist op eigen gelegenheid, dus zonder begeleiding. U krijgt echter een uitgebreide beschrijving zodat u zich prima zult kunnen redden.
U krijgt dan een korting van 15% op de reissom van het landarrangement.
 

Wilt u naar Arenzano, maar de reis met de trein maken ? Of u rijdt zelf, maar zoekt nog onderdak in Arenzano?  U wilt langer in Arenzano blijven of een reis langs de beroemde Cinque Terre maken ?
Neem dan met ons kantoor contact op voor een aangepast reisschema en bijbehorende offerte. Bijna al uw wensen kan JAGOTRAVEL uitvoeren.

Voor meer informatie zie de 
REISBESCHRIJVING ARENZANO 2021
of vraag deze aan op tel. 06/28737174 of per email  info@jagotravel.nl
Aanmelding kan ook via het AANMELDINGSFORMULIER 2021
of stuur een email met uw aanmeldingsgegevens.

REISGEGEVENS

REISDATUM

vrijdag 10 t/m maandag 13 september 2021

REISSOM PER PERSOON

**hotel Ill Poggio                        €  366
toeslag 1-persoonskamer          €  152
pension                                      prijs op aanvraag

De prijs van het vliegticket is
- voor de vlucht met Easyjet van Amsterdam naar Milaan vanaf  € 165
 (incl. gratis omboeken maar met betaling van tariefsverschil)
- voor de vlucht met KLM van Amsterdam naar Genua     vanaf  € 260
   (incl. gratis omboeken maar met betaling van tariefsverschil)

- voor de vlucht met KLM van Amsterdam naar Genua      vanaf € 340
   (inclusief gratis omboeken en gratis annuleren maar met
    betaling van tariefsverschil).

De prijs van de tickets is de prijs op 1 december 2020. Hoe langer u wacht met boeken hoe duurder de tickets worden.

In de reissom is inbegrepen
• vliegreis met Amsterdam-Milaan incl. 15 kg ruimbagage

. transfer per minibus van Milaan naar Arenzano
• 3 overnachtingen met ontbijt
•  inschrijfgeld wandeltocht
Niet in de reissom inbegrepen is
• overige maaltijden

. herinnering wandeltocht (T-shirt)
• persoonlijke uitgaven en verzekeringen

Zie ook onze REISVOORWAARDEN 2021