HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2019
PEGUERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
JUBARKAS LITOUWEN
JUBARKAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MARBELLA SPANJE
BARCELONA SPANJE
BARCELONA+MARBELLA
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
VERZEKERINGEN
BROCHURE 2018
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2017


 JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

PAN-PAFIC MARCHING LEAGUE

ROC FREEDOMWALK ARLINGTON
(VERENIGDE STATEN)

16 t/m 23 OKTOBER 2018

Tot voor kort waren er in de Verenigde Staten verschillende IML-wandelingen. Van al deze tochten is alleen de ROC Freedom Walk in Arlington (Washington) overgebleven. Bij deelname aan deze wandeltocht kwalificeert u zich voor de titel Pan Pacific Walker.
In oktober gaat deze reis naar Arlington, een deel van Washington DC voor the USA Freedomwalk. Tijdens de reis brengt u een bezoek aan Washington DC met het Witte Huis, Pentagon en de diverse musea.  Van alle Amerikaanse steden is Washington voor cultuurliefhebbers de meest aangewezen stad met haar tientallen musea en beziens- waardigheden. Naast deelname aan de ROC Freedom walk over 15, 25 of 40 km kunt u ook nog deelnemen aan twee IVV-wandelingen in Washington.

Bij JAGOTRAVEL  kunt u een individueel arrangement boeken naar deze wandeltocht, dat betekend dat wij voor u het vliegticket boeken, de accommodatie in en goed hotel, alle transfers, de inschrijving voor de wandeltochten en natuurlijk een uitgebreide reisbeschrijving met alle bezienswaardigheden, beschreven stadswandelingen en “things to do van de reis”.
Ook een Nederlandstalige reisgids van Washington behoort tot het informatiepakket. Natuurlijk kunt u uw reis ook verlengen met een rondrit door het oosten van de VS. Wij zorgen dan voor een huurauto en boeken alle hotels.
In Arlington kunt u voor de overnachting kiezen uit het luxueuze ****hotel Rosslyn Key Bridge op de startplaats of een wat eenvoudiger (en dus goedkoper) **hotel vanwaar u met de metro gemakkelijk de startplaats kan bereiken. 

Als u er geen probleem mee heeft onderweg een keer over te stapen kunt u tegen een gereduceerde prijs ook met Aer Lingus of Icelandair vliegen.

Het is tevens mogelijk om uw reis naar Arlington te verlengen met een bezoek aan New York. U reist dan per trein naar New York en verblijft daar in een goed **hotel in het centrum van de stad. U vliegt dan terug vanaf New York.

Neemt u indien u interesse heeft voor deze individuele reis en de eventuele verlenging naar New York contact op met JAGOTRAVEL.

De reisbeschrijvingen hieronder zijn de reisbeschrijvingen van 2017. De data voor 2018 staan wel al vast en staan hierboven genoemd. De prijzen zullen in 2018 naar verwachting iets lager zijn en staan hieronder ook alvast vermeld. De definitieve prijzen worden einde december 2017 bepaald en dan zal ook de reisbeschrijving voor 2018 beschikbaar zijn.

Voor meer informatie zie de 
REISBESCHRIJVING ARLINGTON 2018
Indien u ook naar New York wilt vindt u hier een voorstel voor een combinatie van New York en Arlington gebaseerd op de vluchtprijzen van 2017. 
REISBESCHRIJVING ARLINGTON+NEW YORK 20178

Of vraag deze aan op ons kantoor of mail naar ons op
jagotravel@online.nl
U kunt ook  het AANMELDINGSFORMULIER per post of email aan ons opsturen.

Aangezien de vliegtickets behoorlijk veel in prijs kunnen schelen is het aangeraden om vroeg te boeken. Naast de georganiseerde individuele vliegreis is het ook mogelijk om via JAGOTRAVEL alleen onderdak en inschrijving te regelen. Mocht u interesse hebben maar niet alleen willen reizen kunt u ook aangeven interesse voor een groepsreis naar één van deze wandeltochten. Bij voldoende belangstelling is wordt deze alsnog georganiseerd.

REISGEGEVENS

REISDATUM
Arlington                            dinsdag 16 t/m dinsdag 23 oktober 2018

REISSOM 
**hotel Arlington               va. € 1325
****hotel Arlington            va. € 1495
Korting bij vliegreis met Aer Lingus of Icelandair ca. € 160.
Reissom verlenging New York op aanvraag (vanaf ca. € 270 voor 3 dagen/2 nachten).

Prijs onder voorbehoud tot einde december 2017.

in de reissom is inbegrepen :
• alle vluchten en transfers
• alle overnachtingen met ontbijt
• deelname wandeltochten incl. herinnering
 deelname pastaparty
• uitgebreid informatiepakket met stadswandelingen en reisgids

in de reissom is niet inbegrepen
alle maaltijden (behalve pastaparty)
• lokaal transport in Arlington/Washington
verzekeringen
• persoonlijke uitgaven 

Zie ook onze REISVOORWAARDEN