HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2021
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
KAUNAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
BARCELONA SPANJE
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
VERZEKERINGEN
BROCHURE 2021
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


 JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

PAN-PAFIC MARCHING LEAGUE
ROC FREEDOMWALK ARLINGTON
(VERENIGDE STATEN)

12 t/m 19 OKTOBER 2021

Sinds enkele jaren is de Freedom Walk in Arlington (Washington) lid van de International Walking Association. Als onderdeel van de Pan Pacific League is dit één van de landen die nodig zijn om Pan Pacific Walker te worden. 

Tijdens deze relatief korte individuele 8-daagse reis maakt u kennis met de regeringshoofdstad van de Verenigde Staten van Amerika. 

Een individuele reis betekend dat er geen reisleiding meegaat op de reis maar dat u alles ter plaatse op eigen gelegenheid doet. JAGOTRAVEL regelt voor u alles vooraf. Uw vliegticket, de transfers van vliegveld naar hotel en terug, de overnachtingen in het hotel en de inschrijving voor de wandeltochten. Daarnaast krijgt u een uitgebreide beschrijving mee voor de reis met tips voor wandelingen en alle nodige informatie, vouchers etc. ook wordt er een nederlandstalige reisgids voorzien.

Vanuit het hotel in Arlington (een voorstad van Washington) verkent u deze fascinerende stad met het bekende gebouwen als het Capitool, het Witte Huis en het Pentagon. Daarnaast is er volop mogelijkheid om de diverse prachtige musea, zoals het Smithsonian te bezoeken.
Er zijn drie dagen voorzien om te voet en met het openbaar vervoer deze fascinerende stad te verkennen. We bezoeken oa. de diverse musea op de Mall, het Pentagon, het Witte huis en de diverse parken langs de Pontamac River. Ook kunt u twee gemarkeerde IVV-wandelingen maken.  

U reist per directe vlucht van KLM naar Washington.
Overnachting is op tweepersoonskamers in het Hilton Garden Inn Hotel in Arlington. Dit hotel is tevens de startplaats van de wandeltocht. De overnachting is hier op basis van logies. Het ontbijt is dus niet inbegrepen maar kan ter plaatse besteld worden.

Er bestaat tevens de mogelijkheid om ter plaatse in een goedkoper **/***hotel te overnachten. Deze hotels liggen wel iets verder weg bij de startplaats, maar de startplaats is vanaf hier gemakkelijk per metro bereikbaar.

Indien u een extra overstap niet erg vindt is het ook mogelijk om met Aer Lingus via Dublin te vliegen tegen een lagere prijs. Ook vertrek vanaf Brussel of een andere luchthaven is mogelijk.
Voordeel van vliegen via Dublin is dat u daar reeds de Amerikaanse douane passeert en in Washington niet meer in de (vaak lange ) rij hoeft aan te sluiten.

U kunt er ook voor kiezen om de reis te verlengen met een verblijf in New York. U gaat dan per trein naar New York waar u in een goed hotel in het centrum van de stad verblijft waarna u vanaf New York terugvliegt. Indien u daar belangstelling voor heeft zie dan de uitgebreide reisbeschrijving van deze reis. Ook als u langer in de Verenigde Staten wilt blijven en een rondreis door de Oostelijke Staten wilt maken kan JAGOTRAVEL u daarbij behulpzaam zijn. Wij kunnen een complete rondreis voor u regelen of alleen maar autohuur, hotels etc. Maak uw wensen aan ons bekend en wij maken er een passend voorstel bij……

Gezien alle onzekerheden betreffende het coronavirus is het begrijpelijk dat u twijfelt over nu al in te schrijven voor deze reis.
JAGOTRAVEL bied daarom verschillende opties aan voor deelname aan de wandelreizen in 2021.

U kunt sowieso inschrijven voor deze reis voor alleen het landarrangement. Indien u dat doet uiterlijk 3 maanden voor vertrek krijgt een korting op de reissom van €  25.  U kunt dit landarrangement tot 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren. Indien de reis niet doorgaat vanwege negatief reisadvies of niet doorgaan van de wandeltocht krijgt u sowieso altijd uw geld terug.

Voor het vliegticket (dat apart aan u berekend zal worden) zijn er twee mogelijkheden.
1.
U kunt direct bij inschrijving het vliegticket bij KLM voor de laagste prijs boeken. Indien u niet wilt gaan kunt u de vlucht onbeperkt omboeken naar een toekomstige datum (dus ook naar 2022) en betaalt u alleen het eventuele prijsverschil met de nieuwe vlucht. Alleen als de vlucht door de vliegtuigmaatschappij geannuleerd wordt krijgt u de betaalde kosten van het vliegticket retour. Wijziging of annulering ongeacht de reden tot 48 uur voor vertrek.

2.
Voor een meerprijs boekt u bij KLM een annuleerbaar ticket waarbij u altijd het geld terug krijgt minus EUR 200 kosten. Ook dit ticket is altijd te wijzigen. Wijziging of annulering ongeacht de reden tot 48 uur voor vertrek.

3.
U wacht met het vliegticket boeken tot 6 weken voor vertrek. Als u dan besluit om de boeking door te zetten boeken wij het vliegticket voor u maar kunt u niet zeker zijn van de laagste prijs en is ook de beschikbaarheid van deze vluchten niet gegarandeerd en moet u mogelijk op een afwijkende datum of een ander tijdstip vliegen. Ook hier geld weer dat dan de vlucht onbeperkt gewijzigd kan worden en/of u een annuleerbaar ticket kunt boeken.

Alleen als de vlucht door de vliegtuigmaatschappij geannuleerd wordt krijgt u de betaalde kosten van het vliegticket retour. 

Neemt u indien u interesse heeft voor deze individuele reis en de eventuele verlenging naar New York contact op met JAGOTRAVEL.

Zie voor meer informatie de
REISBESCHRIJVING ARLINGTON 2021
Voor meer informatie over de verlenhging met New York zie de
REISBESCHRIJVING ARLINGTON INCL. NEW YORK 2021
Of vraag deze aan op ons kantoor of mail naar ons op
jagotravel@online.nl
U kunt ook  het AANMELDINGSFORMULIER per post of email aan ons opsturen.

Aangezien de vliegtickets behoorlijk veel in prijs kunnen schelen is het aangeraden om vroeg te boeken. Naast de georganiseerde individuele vliegreis is het ook mogelijk om via JAGOTRAVEL alleen onderdak en inschrijving te regelen. Mocht u interesse hebben maar niet alleen willen reizen kunt u ook aangeven interesse voor een groepsreis naar één van deze wandeltochten. Bij voldoende belangstelling is wordt deze alsnog georganiseerd.


REISGEGEVENS

REISDATUM
Arlington                    dinsdag 12 t/m dinsdag 19 oktober 2021

REISSOM 
De reissom voor de 8-daagse individuele wandelreis is :     
- overnachting in ****hotel Hilton garden Inn Arlington  €  795
- overnachting in **hotel                                              €  655 
Vliegticket met KLM
– met gratis wijziging (wel eventueel tariefsverschil)       
€ 782

- met mogelijkheid tot annuleren tegen EUR 200            € 992
Vliegticket met Aer Lingus
– met gratis wijziging (wel eventueel tariefsverschil)       € 537
 (geen annulering mogelijk)

Verlenging New York zie reisbeschrijving Arlington + New York.

In de reissom is inbegrepen :
• vliegreis naar Washington en retour per KLM of Aer Lingus in
   economyclass incl. alle toeslagen en luchthavenbelastingen 
   (indien vliegticket geboekt)

•  alle transfers tussen luchthaven en hotel 
•  6 overnachtingen op basis van logies 
•  inschrijvingsgeld wandeltochten en deelname pastaparty
•  uitgebreide reisbeschrijving en stadsgids/plattegrond
    Washington  

 
In de reissom is niet inbegrepen :
•   alle maaltijden (behalve pastaparty)
•   lokaal transport in Arlington/Washington
•   verzekeringen
•   persoonlijke uitgaven           

Zie ook onze REISVOORWAARDEN