HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2020
PEGUERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
KAUNAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
BARCELONA SPANJE
BARCELONA+MARBELLA
MARBELLA SPANJE
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
VERZEKERINGEN
BROCHURE 2020
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


  JAGOTRAVEL

WANDELSPORTREIZENJ

Buenos dias a Catalunya….In Barcelona vindt jaarlijks de Caminada Internacional (oftewel de International Long Walk of Barcelona) plaats die sinds 2007 ook onderdeel van het IML-circuit is.  Dit jaar is weer mogelijk om de Tweedaagse Caminata in Barcelona te combineren met de Vierdaagse van Marbella die de jubileum editie 10 maal viert.

De reis naar Barcelona wordt in principe als individuele reis uitgevoerd aangezien er meestal te weinig aanmeldingen zijn om dit als groepsreis uit te voeren.

U reist dan dus op eigen gelegenheid naar Barcelona. Op de vlucht en in Barcelona zelf is geen reisleiding aanwezig. JAGOTRAVEL verzorgt voor u de vlucht, transfers tussen luchthaven en hotel, overnachtingen en inschrijving. Daarbij krijgt u een uitgebreid logboek met tips voor (stads)wandelingen, hoe de startplaats te bereiken en zorgen wij voor u voor een Nederlandstalige reisgids. Indien er tenminste 8 aanmeldingen zijn voor deze reis en de reis naar alleen Barcelona gaat er alsnog reisleiding mee op deze reis.
Voor het gedeelte van de reis in Marbella is er wel reisleiding aanwezig.
Heeft u belangstelling voor deze reis maar wilt u niet mee als er geen reisleiding meegaat laat dat dan weten en wij zetten u op de lijst en boeken u definitief voor deze reis zodra bekend is dat de reisleiding meegaat. Het kan dan wel zijn dat de prijs van de vlucht inmiddels hoger is….

 De reis begint op vrijdag met de vlucht van Transavia vanaf  Amsterdam naar Barcelona (vertrek om 12.25 uur, eventueel ook vertrek om 06.05 uur mogelijk).  Tegen meerprijs is het ook mogelijk om op donderdag te vertrekken of één of meerdere dagen langer in Barcelona te blijven. Ook vertrek vanaf Rotterdam, Eindhoven of Brussel is mogelijk. U kunt uw reis zo indelen als u zelf wilt…..
Na aankomst op de luchthaven van Barcelona transfer vanaf de luchthaven tot aan ons hotel. Overnachting is in het ***toeristenhotel Ibis Meridiana in een buitenwijk van Barcelona op korte afstand met de metro van de startplaats. Accommodatie is op luxe tweepersoonskamer met douche en toilet. Alle accommodatie is op basis van logies. Het ontbijt kunt u ter plaatse in het hotel bijboeken. Op de wandeldagen kunt al vroeg ontbijten. Vanaf het hotel is zowel de start als het centrum snel te bereiken per metro.

Op zaterdag en zondag neemt u deel aan de wandelingen. U kunt dagelijks kiezen uit afstanden van 10, 20 of 30 kilometer. Op zondag is er ook een afstand van 40 km. De routes voeren door de binnenstad van Barcelona en de omliggende natuurgebieden. Op zondag wordt u voor de 20 en 30 km per bus naar de startplaats van de wandeltocht vervoerd om dan te voet terug te keren naar de startplaats. 
Op maandag kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan de binnenstad van Barcelona met de talloze bezienswaardigheden , zoals de Sagrada Familia kathedraal, de diverse huizen van de beroemde kunstenaar Gaudi, de Ramblas en de Montjuichberg met het Olympisch stadion.

Op dinsdag gaat de reis per trein via Malaga naar Marbella.

In Marbella verblijven we ook dit jaar weer in het***hotel Baviera op één- of tweepersoonskamers met douche en toilet. Op verzoek zijn ook éénpersoons­kamers be­schik­baar. Het ontbijtbuffet is in de prijs inbegre­pen. Het hotel is gunstig gelegen in het centrum van Marbella op wandelafstand (ca. 900 m) van de startplaats.
In hotel Baviera is het ook mogelijk om het halfpension te gebruiken. U dient dit wel vooraf op te geven. De toeslag voor halfpension is € 128 voor 7 dagen (dinsdag-dinsdag) of € 110 voor 6 dagen (dinsdag-maandag). Ter plaatse kunt u het alleen per dag en voor hogere kosten boeken.
Op woensdag wordt er een excursie georganiseerd naar de beroemde wandeltocht Caminito del Rey. U maakt hier een schitterende ca. 10 km lange wandeling door een kloof over plankiers hoog boven de rivier. Absoluut ongevaarlijk maar zeer spectaculair. Niet iets voor mensen met hoogtevrees. Kijk voor meer informatie ook op de website www.caminitodelrey.info/en Duur van de totale excursie ca. 6 uur.
Kosten van deze excursie is EUR 65 per persoon (busreis, begeleiding en entree). Opgave uiterlijk 1 juni 2019, daarna alleen nog mogelijk indien plaats beschikbaar. Minimum aantal deelnemers is 8. Op woensdag kunt u, als u niet meegaat naar de Caminito del Rey, de gehele dag Marbella bezoeken en in de namiddag de startkaart ophalen en deelnemen aan de openingsceremonie.

Van donderdag tot zondag neemt u deel aan de wandeltochten over 10, 20 of 30 km door Marbella en de bergen in het achterland. Door het relatief warme klimaat en de (beperkte) hoogteverschillen moeten de wandelingen zeker niet onderschat worden. De wandelingen variëren van prachtige strandwandelingen tot soms pittige hellingen.

Na afloop van de wandeldagen is op maandag de gehele dag ter vrije besteding in Marbella.
U kunt eventueel deelnemen aan een dagvullende excursie georganiseerd naar de plaats Granada. Behalve een bezoek aan de fraaie Moorse stad Granada is er ook een begeleid bezoek aan het wereldberoemde Alhambra. Een excursie die u nog lang zult herinneren. Duur van deze excursie is ca. 10 uur totaal. Kosten van deze excursie is EUR 125 per persoon (busreis, entree Alhambra, begeleiding en stadswandeling Granada).
ook de reisleiding heeft tal van interessante excursiemogelijkheden voor u.

Op dinsdag is er de terugreis per bus van Marbella naar Malaga en vervolgens de vlucht naar Amsterdam.

Indien u een langere vakantie in Barcelona of Spanje wilt hebben - bv. voor een langer verblijf in Barcelona of voor rondreis per huurwagen door het oosten van Spanje en Andalusië - kan JAGOTRAVEL dit voor u regelen. Bij een rondreis wordt alles voor u geregeld : vliegtickets, huurwagen en overnachtingen. 
Heeft u bepaalde wensen neem dan met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Indien u interesse heeft voor een reis met een afwijkend arrangement vraag dan een vrijblijvende offerte op. Ook als u alleen onderdak wilt in Barcelona kan JAGOTRAVEL u behulpzaam zijn.Alle denkbare combinaties van reizen en mogelijkheden zijn bespreekbaar.

De prijzen zijn gebaseerd op het goedkoopste  vliegticket beschikbaar op 15 oktober 2019. Hoe later u boekt hoe duurder het vliegticket is en hoe groter de eventuele toeslag.

Voor meer informatie over deze reis zie de
REISBESCHRIJVING BARCELONA 2020
Voor meer informatie over de reis naar Barcelona en Marbella zie de 
REISBESCHRIJVING BARCELONA+MARBELLA 2020
Voor meer informatie over de reis naar Marbella zie de 
REISBESCHRIJVING MARBELLA 2020
of vraag deze aan op tel. 06/28737174 

of email naar ons op  
jagotravel@online.nl.

U kunt zich ook rechtstreeks aanmelden via het 
AANMELDINGSFORMULIER


REISGEGEVENS

DATUM
Vrijdag 2  t/m dinsdag 13 oktober 2020

REISSOM PER PERSOON 
12-daagse vliegreis                  va.   €  1079
éénpersoonskamertoeslag         va.   €   434

korting bij terugkeer op maandag 12 oktober € 32
voor andere reisdata en vertrek van andere luchthavens prijs op aanvraag

In de reissom is inbegrepen :
·  vliegreis naar Barcelona en retour incl. luchthavenbelastingen en 15 kg bagage
·  alle transfers
·  11 overnachtingen op basis van logies. In Barcelona op basis van logies.
   In Marbella inclusief ontbijt.
·  inschrijvingsgeld wandeltochten incl. herinnering
·  uitgebreide reisbeschrijving incl. reisgids en plattegrond (1 per boeking)

 

 

In de reissom is niet inbegrepen :
·   overige maaltijden, ontbijt kan in Barcelona ter plaatse geboekt worden
    voor EUR 7,50
per persoon per dag
·   verzekeringen.
·   toeristenbelasting Barcelona, EUR 1,56 per kamer per nacht
    (ter plaatse te betalen)

·   persoonlijke uitgaven   
·   excursie Caminito del Rey en Granada
·   halfpension in hotel Baviera Marbella
·   entreegelden Barcelona
·   lokaal transport in Barcelona      

 

Zie ook onze REISVOORWAARDEN