HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2019
PEGUERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
JURBARKAS LITOUWEN
JURBARKAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MARBELLA SPANJE
BARCELONA SPANJE
BARCELONA+MARBELLA
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
VERZEKERINGEN
BROCHURE 2019
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2019


 JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

Buenos dias a Catalunya….In Barcelona vindt jaarlijks de Caminata Internacional (oftewel de International Long Walk of Barcelona) plaats die sinds 2007 ook onderdeel van het IML-circuit is.  Ook dit jaar is het weer mogelijk om de Tweedaagse Caminata in Barcelona te combineren met de Vierdaagse van Marbella die een week later gehouden wordt.

Aangezien de belangstelling voor de reis naar Barcelona en de combinatiereis de laatste jaren beperkt is wordt het gedeelte van de reis in Barcelona nu standaard aangeboden in de vorm van een  individuele reis.

Het eerste wandelevenement op deze reis is de Caminada Internacional in Barcelona.
Dit gedeelte van de reis is op individuele basis. U reist dus op eigen gelegenheid naar Barcelona en op de vlucht en in Barcelona zelf is dus geen reisleiding
aanwezig .

JAGOTRAVEL verzorgt voor u de vlucht, transfers tussen luchthaven en hotel, overnachtingen en inschrijving. Daarbij krijgt u een uitgebreid logboek met tips voor (stads)wandelingen, hoe de startplaats te bereiken en zorgen wij voor u voor een Nederlandstalige reisgids.

Indien er tenminste 10 aanmeldingen zijn voor deze en de reis naar Barcelona gaat alsnog reisleiding mee op deze reis. Heeft u belangstelling voor deze reis maar wilt u niet mee als er geen reisleiding meegaat laat dat dan weten en wij zetten u op de lijst en boeken u definitief voor deze reis zodra bekend is dat de reisleiding meegaat. Het kan dan wel zijn dat de prijs van de vlucht inmiddels hoger is….

De reis begint op vrijdag met de vlucht van Transavia vanaf  Amsterdam naar Barcelona (vertrek om 12.25 uur, eventueel ook vertrek om 06.05 uur mogelijk).  Tegen meerprijs is het ook mogelijk om op donderdag te vertrekken of één of meerdere dagen langer in Barcelona te blijven. Ook vertrek vanaf Rotterdam, Eindhoven of Brussel is mogelijk. U kunt uw reis zo indelen als u zelf wilt…..
Na aankomst op de luchthaven van Barcelona transfer vanaf de luchthaven tot aan ons hotel. Overnachting is in het ***toeristenhotel Ibis Meridiana in een buitenwijk van Barcelona op korte afstand met de metro van de startplaats. Accommodatie is op luxe tweepersoonskamer met douche en toilet. Alle accommodatie is op basis van logies. Het ontbijt kunt u ter plaatse in het hotel bijboeken. Op de wandeldagen kunt al vroeg ontbijten. Vanaf het hotel is zowel de start als het centrum snel te bereiken per metro.

Op zaterdag en zondag neemt u deel aan de wandelingen. U kunt dagelijks kiezen uit afstanden van 10, 20 of 30 kilometer. De routes voeren door de binnenstad van Barcelona en de omliggende natuurgebieden. Op zondag wordt u voor de 20 en 30 km per bus naar de startplaats van de wandeltocht vervoerd om dan te voet terug te keren naar de startplaats.

Op maandag kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan de binnenstad van Barcelona met de talloze bezienswaardigheden , zoals de Sagrada Familia kathedraal, de diverse huizen van de beroemde kunstenaar Gaudi, de Ramblas en de Montjuichberg met het Olympisch stadion.

Op dinsdag reist u met de snelle AVE-trein van Barcelona naar Malaga waarna vervolgens voor u de transfer naar Marbella is geregeld.

In Marbella verblijven we dit jaar in het **/***hotel Baviera op één- of tweepersoonskamers met douche en toilet. Op verzoek zijn ook éénpersoons­kamers be­schik­baar. Het ontbijtbuffet is in de prijs inbegre­pen. Het hotel is gunstig gelegen in het centrum van Marbella op wandelafstand (ca. 900 m) van de startplaats.
Het voorheen door JAGOTRAVEL geboekte hotel Lima is in 2019 niet beschikbaar ivm. renovatie- en nieuwbouw werkzaamheden.

In hotel Baviera is het ook mogelijk om het halfpension te gebruiken. U dient dit wel vooraf op te geven. Kosten voor halfpension € 108 voor 7 dagen (dinsdag-dinsdag) of € 92 voor 6 dagen (dinsdag-maandag). Ter plaatse kunt u het alleen per dag en voor hogere kosten boeken.

Op woensdag wordt er een excursie georganiseerd naar de beroemde wandeltocht Caminito del Rey. U maakt hier een schitterende ca. 10 km lange wandeling door een kloof over plankiers hoog boven de rivier. Absoluut ongevaarlijk maar zeer spectaculair. Niet iets voor mensen met hoogtevrees. Kijk voor meer informatie ook op de website www.caminitodelrey.info/en Duur van de totale excursie ca. 6 uur. 
Kosten van deze excursie is EUR 65 per persoon (busreis, begeleiding en entree). Opgave uiterlijk 1 juni 2019, daarna alleen nog mogelijk indien plaats beschikbaar. Minimum aantal deelnemers is 8.

Op woensdag kunt u, als u niet meegaat naar de Caminito del Rey, de gehele dag Marbella bezoeken en in de namiddag de startkaart ophalen en deelnemen aan de openingsceremonie.

Van donderdag tot zondag neemt u deel aan de wandeltochten over 20 en 30 km door Marbella en de bergen in het achterland. Door het relatief warme klimaat en de (beperkte) hoogteverschillen moeten de wandelingen zeker niet onderschat worden. De wandelingen variëren van prachtige strandwandelingen tot soms pittige hellingen.

Na afloop van de wandeldagen wordt er op maandag nog een dagvullende excursie georganiseerd naar de plaats Granada. Behalve een bezoek aan de fraaie Moorse stad Granada is er ook een begeleid bezoek aan het wereldberoemde Alhambra. Een excursie die u nog lang zult herinneren.
Duur van deze excursie is ca. 10 uur totaal. Minimum aantal deelnemers 8. Opgave uiterlijk 1 augustus 2019.
Kosten van deze excursie is EUR 140 per persoon (busreis, entree Alhambra, begeleiding en stadswandeling Granada).

Op dinsdag is er de terugreis per bus van Marbella naar Malaga en vervolgens de vlucht naar Amsterdam. Eventueel kunt u ook al op maandag terugreizen.

De reis zal in Marbella begeleid worden door Ria Bindels, die in 2011 al één van de eerste Nederlandse deelneemsters was aan deze wandeltocht en deze reis de afgelopen vier jaar voor JAGOTRAVEL begeleid heeft.
Voor meer informatie over deze reis kunt u met ons kantoor opnemen.

De reis vertrekt standaard vanaf Amsterdam.  Ook vertrek vanaf Rotterdam, Eindhoven of Brussel is mogelijk. 
Het is ook mogelijk om eventueel nog enkele dagen langer in Barcelona te blijven of enkele dagen eerder naar Marbella te vertrekken.
Heeft u bepaalde wensen neem dan met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken. Alle denkbare combinaties van reizen en mogelijkheden zijn bespreekbaar.

De prijs is gebaseerd op het goedkoopste  vliegticket beschikbaar op 15 oktober 2018. Hoe later u boekt hoe duurder het vliegticket is en hoe groter de eventuele toeslag.

Voor meer informatie over deze reis zie de

REISBESCHRIJVING BARCELONA+MARBELLA 2019
of vraag deze op via tel. 06/28737174 of email jagotravel@online.nl

Wilt u alleen naar de Caminata Internacional in Barcelona zie dan de 
REISBESCHRIJVING BARCELONA 2019

Wilt u alleen naar de Vierdaagse van Marbella zie dan de
REISBESCHRIJVING MARBELLA 2019

Of stuur het  
AANMELDINGSFORMULIER per post of email aan ons op.


REISGEGEVENS

REISDATUM
Vrijdag 11 t/m dinsdag 22 oktober 2019
         

REISSOM 
Marbella + Barcelona                                €   1045
Toeslag 1-persoonskamer                         €     372
Terugkeer op maandag 21 oktober            €    1012
andere reisdata op aanvraag
vertrek van andere luchthavens op aanvraag

In de reissom is inbegrepen
• vliegticket heen naar Malaga, terug vanaf Barcelona ncl. 15 kg bagage
• alle transfers ter plaatse en transfer Marbella - Barcelona
• alle overnachtingen
• inschrijfgeld wandeltocht
• diverse excursies

Niet inbegrepen in de reissom
• ontbijt en toeristenbelasting Barcelona
• lokaal transport Barcelona
• persoonlijke uitgaven en verzekeringen
• entreegelden Barcelona

Zie ook onze REISVOORWAARDEN