HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2021
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
KAUNAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
BARCELONA SPANJE
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
VERZEKERINGEN
BROCHURE 2021
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


 JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

CAMINATA INTERNACIONAL BARCELONA
BARCELONA (SPANJE)

 

21 T/M 25 OKTOBER 2021

Buenos dias a Catalunya….In Barcelona vindt jaarlijks de Caminata Internacional (oftewel de International Long Walk of Barcelona) plaats die sinds 2007 ook onderdeel van het IML-circuit is. Aangezien de belangstelling voor deze reis de laatste jaren beperkt is wordt de reis nu standaard aangeboden in de vorm van een vijfdaagse individuele reis. Slechts bij minimaal 8 aanmeldingen wordt de reis als groepsreis uitgevoerd. Dit jaar is het helaas niet mogelijk om de Tweedaagse Caminata in Barcelona te combineren met de Vierdaagse van Marbella daar er twee weken tussen beide wandelevenementen zit.

U reist in principe dus op eigen gelegenheid naar Barcelona. Op de vlucht en in Barcelona zelf is geen reisleiding aanwezig. JAGOTRAVEL verzorgt voor u de vlucht, transfers tussen luchthaven en hotel, overnachtingen en inschrijving. Daarbij krijgt u een uitgebreid logboek met tips voor (stads)wandelingen, hoe de startplaats te bereiken en zorgen wij voor u voor een Nederlandstalige reisgids. Indien er tenminste 8 aanmeldingen zijn voor deze en de gecombineerde reis naar Marbella gaat alsnog reisleiding mee op deze reis. 

Heeft u belangstelling voor deze reis maar wilt u niet mee als er geen reisleiding meegaat laat dat dan weten en wij zetten u op de lijst en boeken u definitief voor deze reis zodra bekend is dat de reisleiding meegaat. Het kan dan wel zijn dat de prijs van de vlucht inmiddels hoger is…. 

De reis begint op donderdag met de vlucht van Transavia vanaf Amsterdam naar Barcelona (vertrek om 12.25 uur, eventueel ook vertrek om 06.05 uur mogelijk). Tegen meerprijs is het ook mogelijk om op woensdag te vertrekken of één of meerdere dagen langer in Barcelona te blijven. Ook vertrek vanaf Rotterdam, Eindhoven of Brussel is mogelijk. U kunt uw reis zo indelen als u zelf wilt….. Na aankomst op de luchthaven van Barcelona transfer vanaf de luchthaven tot aan ons hotel. Overnachting is in het ***toeristenhotel Ibis Meridiana in een buitenwijk van Barcelona op wandelafstand (1,6 km) van de startplaats. De startplaats is ook met openbaar vervoer te bereiken. Met de metro is het centrum van Barcelona vanaf het hotel snel en gemakkelijk bereikbaar.

Accommodatie is op een luxe één- of tweepersoonskamer met douche en toilet. Alle accommodatie is op basis van logies. Het ontbijt kunt u ter plaatse in het hotel bijboeken. Op de wandeldagen kunt al vroeg ontbijten. Vanaf het hotel is zowel de start als het centrum snel te bereiken per metro.

Op vrijdag kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan de binnenstad van Barcelona met de talloze bezienswaardigheden , zoals de Sagrada Familia kathedraal, de diverse huizen van de beroemde kunstenaar Gaudi, de Ramblas en de Montjuichberg met het Olympisch stadion. 

Op zaterdag en zondag neemt u deel aan de wandelingen. U kunt dagelijks kiezen uit afstanden van 10, 20 of 30 kilometer. Op zondag is er ook een afstand van 40 km. De routes voeren door de binnenstad van Barcelona en de omliggende natuurgebieden. Op zondag wordt u voor de 20 en 30 km per bus naar de startplaats van de wandeltocht vervoerd om dan te voet terug te keren naar de startplaats. 


Op maandag nog een laatste bezoek aan Barcelona voordat de terugvlucht in de middag van Barcelona naar Amsterdam is (aankomst om 17.45 uur). 

Ook voor de terugreis is een vroeger of later vertrek of terugkeer naar Rotterdam, Eindhoven of Brussel mogelijk. 

Gezien alle onzekerheden betreffende het coronavirus is het begrijpelijk dat u twijfelt over nu al in te schrijven voor deze reis.

JAGOTRAVEL biedt daarom verschillende opties aan voor deelname aan de wandelreizen in 2021.
U kunt sowieso inschrijven voor deze reis voor alleen het landarrangement. Indien u dat doet uiterlijk 3 maanden voor vertrek krijgt een korting op de reissom van €  25.  U kunt dit landarrangement tot 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren. Indien de reis niet doorgaat vanwege negatief reisadvies of niet doorgaan van de wandeltocht krijgt u sowieso altijd uw geld terug.

Voor het vliegticket (dat apart aan u berekend zal worden) zijn er twee mogelijkheden.
1.
U kunt direct bij inschrijving het vliegticket bij Transavia voor de laagste prijs boeken. Indien u niet wilt gaan kunt u de vlucht onbeperkt omboeken naar een toekomstige datum (dus ook naar 2022) en betaalt u alleen het eventuele prijsverschil met de nieuwe vlucht.
Alleen als de vlucht door de vliegtuigmaatschappij geannuleerd wordt krijgt u de betaalde kosten van het vliegticket retour.

2.
U wacht met het vliegticket boeken tot 6 weken voor vertrek. Als u dan besluit om de boeking door te zetten boeken wij het vliegticket voor u maar kunt u niet zeker zijn van de laagste prijs en is ook de beschikbaarheid van deze vluchten niet gegarandeerd en moet u mogelijk op een afwijkende datum of een ander tijdstip vliegen. Ook hier geldt weer dat dan de vlucht onbeperkt gewijzigd kan worden.

Alleen als de vlucht door de vliegtuigmaatschappij geannuleerd wordt krijgt u de betaalde kosten van het vliegticket retour.   

Indien u een langere vakantie in Barcelona of Spanje wilt hebben - bv. voor een langer verblijf in Barcelona of voor rondreis per huurwagen door het oosten van Spanje en Andalusië - kan JAGOTRAVEL dit voor u regelen. Bij een rondreis wordt alles voor u geregeld : vliegtickets, huurwagen en overnachtingen. 

Ook als u alleen onderdak wilt in Barcelona kan JAGOTRAVEL u behulpzaam zijn. Alle denkbare combinaties van reizen en mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Heeft u bepaalde wensen neem dan met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie over deze reis zie de 
REISBESCHRIJVING BARCELONA 2021
of vraag deze aan op tel. 06/28737174
of email naar ons op  
info@jagotravel.nl.
U kunt zich ook rechtstreeks aanmelden via het 

AANMELDINGSFORMULIER 2021

REISGEGEVENS

DATUM
Donderdag 21 t/m maandag 25 oktober 2021

REISSOM PER PERSOON
De reissom voor de 5-daagse individuele wandelreis is :  
* voor het landarrangement Barcelona-Barcelona   € 309 
* t
oeslag voor éénpersoonskamer                         € 172 
De prijs van het vliegticket is
* vanaf Amsterdam                                  vanaf    € 152 
* vanaf Eindhoven                                    vanaf    € 130 
* vanaf Rotterdam                                    vanaf    € 135 
Voor andere reisdata en vertrek van andere luchthavens prijs op aanvraag.
De prijs van het vliegticket is de prijs op 5 januari 2021.

In de reissom is inbegrepen
• vliegticket met Transavia of Vueling incl. 1 stuks ruimbagage
   van 20 kg (indien geboekt).
• alle overnachtingen 
• inschrijfgeld wandeltocht
• uitgebreid infopakket en reisgids/plattegrond

In de reissom is niet inbegrepen 
-  alle maaltijden, ontbijt kan ter plaatse geboekt worden voor
   EUR 7,50 per persoon per dag
-  verzekeringen
-  toeristenbelasting, EUR 1,56 per kamer per nacht ter plaatse
   te betalen

-  persoonlijke uitgaven (toegangsgelden etc.)    

Zie ook onze REISVOORWAARDEN 2021