HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2020
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
KAUNAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
BARCELONA SPANJE
MARBELLA + BARCELONA
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
VERZEKERINGEN
BROCHURE 2020
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


                            JAGOTRAVEL
     WANDELSPORTREIZEN 

DEZE REIS IS VERPLAATS NAAR DE PERIODE
22 T/M 29 OKTOBER 2020 !!!
MEER INFORMATIE HIERONDER

Sinds enkele jaren wordt er, in navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen, nu ook op het bekende toeristeneiland Mallorca een wandelvierdaagse georganiseerd. In april 2020 zou de vierde editie van het Primavera Mallorca Walking Event plaatsvinden.
Door de coronacrisis is deze editie echter uitgesteld tot in oktober.
Door het ideale klimaat in het najaar op Mallorca is deze wandelvierdaagse ook in oktober een prachtig e afsluiting van het internationale wandelseizoen en de ideale gelegenheid om voorafgaande aan al die donkere wintermaanden thuis nog een keer wandelend wat zonuren te maken….  

De Mallorca Primavera Vierdaagse vindt in 2020 nu plaats van zondag 24 t/m dinsdag 27 oktober.  
Ten opzichte van de voorgaande jaren is de startplaats gewijzigd. Inplaats vanuit Peguera vertrekt de Vierdaagse nu van uit Capdeperra in het zuidoosten van het eiland. Een prachtige streek waar nog mooiere routes gemaakt kunnen worden dan vanuit Peguera.
 

JAGOTRAVEL organiseert van donderdag 22 t/m donderdag 29 oktober 2020 een vliegreis van
8 dagen naar deze mooie Vierdaagse. Voor deze reis heeft u de keuze uit verschillende vertrekplaatsen. 
U vliegt met een rechtstreekse vlucht met Transavia vanaf Amsterdam of Eindhoven. Het is helaas niet mogelijk om vanaf Rotterdam of Weeze te vertrekken.

Op Mallorca slapen we in het toeristenplaatsje Capdeperra aan de toeristische zuidoostkant van het eiland. De overnachting is in hotel Triton Beach in Capdeperra, een uitstekend ***toeristenhotel met zwembad, vlakbij de kust en op wandelafstand (ca. 300 m) van het centrum van Capdeperra en de startplaats. De overnachting is op twee- of éénpersoonskamers met douche en toilet. De overnachting is steeds op basis van logies met halfpension (ontbijt en diner). Van zaterdag tot dinsdag neemt u deel aan de wandeltochten over 12½, 20 en 30 km door de heuvelachtige omgeving in het zuiden van Mallorca. Door het relatief warme klimaat en de (beperkte) hoogteverschillen moeten de wandelingen zeker niet onderschat worden. Bij de reissom is ook de inschrijving voor de wandeltochten (normaal EUR 60) al inbegrepen.
Op woensdag maken we een rondrit met korte wandeling door de bergen aan de noordkant van het eiland. We bezoeken oa. het gebergte van de Sierra de Tramuntana, het klooster van Llucc en de baai van Sa Calobra met de prachtige kloof van de Torrente de Pareis. Deze dagtrip is in de reissom inbegrepen.  

De reis zal begeleid worden door Ria Bindels (die deze reis al diverse malen begeleidde en ook de begeleidster is van de reis naar Marbella van de afgelopen jaren).  Voor de excursie zal zij ondersteund worden door Jago Mulder, de oprichter en eigenaar van JAGOTRAVEL. 

Wilt u een afwijkend arrangement, uw verblijf in Spanje verlengen (een aantal dagen vooraf of juist een aantal dagen langer), een aanvullende rondreis over Mallorca met een huurwagen maken of juist alleen maar accommodatie tijdens de wandeldagen boeken ?  

Bij JAGOTRAVEL is (bijna) alles mogelijk. Neem met uw wensen contact op met JAGOTRAVEL en wij maken een reis op maat voor u...  Voor meer informatie over de reis en alle mogelijkheden kunt u altijd met ons contact opnemen per telefoon of email. 

De reis zal begeleid worden door Ria Bindels (die deze reis al diverse malen begeleidde en ook de begeleidster is van de reis naar Marbella van de afgelopen jaren). Voor de excursie zal zij ondersteund worden door Jago Mulder, de oprichter en eigenaar van JAGOTRAVEL.

Wilt u een afwijkend arrangement, uw verblijf in Spanje verlengen (een aantal dagen vooraf of juist een aantal dagen langer), een aanvullende rondreis over Mallorca met een huurwagen maken of juist alleen maar accommodatie tijdens de wandeldagen boeken ?  

Bij JAGOTRAVEL is (bijna) alles mogelijk. Neem met uw wensen contact op met JAGOTRAVEL en wij maken een reis op maat voor u...  
Voor meer informatie over de reis en alle mogelijkheden kunt u altijd met ons contact opnemen per telefoon of email. 

Voor meer informatie zie d
REISBESCHRIJVING MALLORCA OKTOBER 2020
of bel ons op tel.nummer 06/28737174
of email naar
info@jagotravel.nl.
Of vul direct het  AANMELDINGSFORMULIER in en stuur dat per email of post aan ons op. 

REISGEGEVENS

REISDATUM
Van donderdag 22 t/m donderdag 29 oktober 2020.

andere vertrekdata op aanvraag.

REISSOM PER PERSOON
* Standaard 8-daagse vliegreis naar Mallorca     
   bij vertrek vanaf Amsterdam                            €   712  
   bij vertrek vanaf Eindhoven                              €   692
* Éénpersoonskamertoeslag                                €    87 
bij vertrek op andere data prijs op aanvraag

In de reissom is inbegrepen
* alle transport per vliegtuig en (mini)bus
* alle overnachtingen met ontbijt en diner (halfpension)
* inschrijfgeld wandeltochten
* excursie/rondrit over Mallorca

Niet in de reissom inbegrepen
* overige maaltijden
* toeristenbelasting (ca. € 2 pp per dag)
* persoonlijke uitgaven en verzekeringen
* administratiekosten van EUR 10 per boeking

De reissom hier genoemd is op basis van het goedkoopste vliegticket beschikbaar op 27 maart 2020. Hoe langer u wacht met boeken hoe groter de kans is dat er een toeslag voor het vliegticket is (die kan oplopen tot meer dan € 150 per persoon.
De reissom is verder gebaseerd op de prijzen zoals die bij ons bekend waren op 27 maart 2020. Bij prijsverhogingen of wijziging van tarieven en (luchthaven) belastingen kunnen wij deze verhoging tot twee weken voor vertrek aan u doorrekenen. 

Zie ook onze REISVOORWAARDEN.