HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2019
PEGUERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
JURBARKAS LITOUWEN
JURBARKAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MARBELLA SPANJE
BARCELONA SPANJE
BARCELONA+MARBELLA
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
VERZEKERINGEN
BROCHURE 2019
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2019


 JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

  HERITAGEWALK JOGJAKARTA
(INDONESIË)

12 t/m 22 NOVEMBER 2018

Sinds enkele jaren zijn er ook in de Pan-Pacific regio diverse IML-wandelingen. Op het Indonesische eiland Java wordt in de plaats Jogjakarta na een onderbreking van meer dan 10 jaar sinds 2013 opnieuw een meerdaagse wandeling georganiseerd. Een mooie gelegenheid om dit prachtige land te leren kennen….

JAGOTRAVEL organiseert dit jaar een groepsreis naar dit wandelevenement. Indien er niet voldoende belangstelling is wordt de reis als individueel arrangement tegen een lagere prijs uitgevoerd. Deze reis kunt u zowel voor alleen Indonesië als in combinatie met de reis naar Korea/Japan en Taiwan boeken.

In Jogyakarta overnacht u in hotel Inna Garuda vanwaar u gedurende drie dagen diverse excursies maakt, er wordt een wandeling door Jogyakarta gemaakt om kennis te maken met de stad en haar bewoners. We maken een prachtige tocht door de natuur naar een een aantal tempelds op het Jabaanse plattteland en bezoeken de zonsopgang bij het Borobodur tempelcomplex.Op de wandeldagen wordt u per bus vervoerd naar de omgeving van Jogyakarta waar u op vrijdag de Friendshipwalk over 10 km wandelt en op zaterdag en zondag de Heritage Walk ovber 10 of 20 km. Op vrijdag- zaterdag- en zondagavond vindt er een party voor alle deelnemers plaats waar we natuurlijk ook aan deelnemen.
Op maandag gaat het per trein dwars over Java naar de hoofdstad van Indonesië, Jakarta waar we nog twee dagen verblijven in een goed hotel in het centrum van de stad en ter plaatse een tweetal excursies kunnen maken. We maken oa. een dagvullende wandeling door het koloniale deel van de stad.
Op woensdagavond laat is het vertrek terug naar Amsterdam waar u op donderdagmiddag weer terug aankomt.

Naast de georganiseerde vliegreis is het ook mogelijk om via JAGOTRAVEL alleen onderdak en inschrijving te regelen.Ook is het mogelijk de reis naar Indoinesië te combineren met de reis naar Japan/Korea/Taiwan.

Mocht u de reis willen verlengen, bv. met een strandvakantie in Bali, neem dan met ons contact op. Wij kunnen bijna alles voor u regelen. Neemt u indien u interesse heeft met uw wensen contact op met JAGOTRAVEL.

De reisbeschrijvingen hieronder zijn de reisbeschrijvingen van 2017. De data voor 2018 staan wel al vast en staan hierboven genoemd. De prijzen zullen in 2018 naar verwachting iets lager zijn en staan hieronder ook alvast vermeld. De definitieve prijzen worden einde december 2018bepaald en dan zal ook de uitgebreide reisbeschrijving voor 2018 beschikbaar zijn.

De  prijzen zijn gebaseerd op belastingen, ticketprijzen en wisselkoersen van US-dollar en Japanse yen per 15 oktober 2018. Bij wijziging van prijzen van de vluchten, belastingen en koersen kunnen wij dit tot 1 maand voor vertrek aan doorberekenen.

Voor meer informatie over de reis naar Jogyakarta zie de
REISBESCHRIJVING JOGYAKARTA INDONESIË 2019
of vraag deze aan op tel. 06/28737174
of email naar  
jagotravel@online.nl.

U kunt ook het AANMELDINGSFORMULIER  per post of email aan ons opsturen


REISGEGEVENS

REISDATUM
Van maandag 11 t/m donderdag 21 november 2019

REISSOM  
11-daagse reis naar Indonesië   € 1691
Éénpersoonskamertoeslag op aanvraag
Prijs onder voorbehoud tot einde december 2018.

In de reissom is inbegrepen :
• alle vluchten en transfers
• alle overnachtingen met ontbijt
• diverse maaltijden
• inschrijfgelden
• diverse excursies

Niet in de reissom inbegrepen :
• overige maaltijden
• persoonlijke uitgaven en verzekeringen
• entreegelden
• lokaal transport tijdens excursies

Zie ook onze REISVOORWAARDEN