HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2023
SAN ANTONIO TEXAS
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
VAASA FINLAND
KAUNAS+VAASA LIT+FIN
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
BROCHURE 2023
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


 JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

  HERITAGEWALK JOGJAKARTA
(INDONESIË)

13 t/m 22 NOVEMBER 2023

Op het Indonesische eiland Java wordt in de plaats Yogyakarta sinds 2013 een meerdaagse wandeling georganiseerd. De prachtige omgeving en de wandeltochten die langs eeuwenoude tempelcomplexen voeren maken deze wandeling extra speciaal.

JAGOTRAVEL organiseert ook dit jaar weer een reis naar dit wandelevenement. Deze reis kunt u zowel voor alleen Indonesië boeken als in combinatie met de reis naar Korea/Japan/Taiwan.

In principe is deze reis in 2023 een individueel arrangement. Dat betekend dat JAGOTRAVEL voor u de vlucht, transfers, alle excursies, de overnachtingen en de inschrijving regelt.
U krijgt een uitgebreid logboek mee met een duidelijke beschrijving van de reis.
Ter plaatse heeft u dus geen reisleiding. Bij de excursies gaat een Engelstalige gids mee.
Indien er meer dan 10 aanmeldingen zijn gaat er reisleiding mee op deze reis.
Als u wel wilt gaan maar alleen als er reisleiding meegaat wordt u verzocht toch al aan te melden en dit op het aanmeldingsformulier in te vullen.

Deze reis start op maandag 13 november met de vlucht met Qatar Airways en Garuda via Doha en Jakarta naar Yogyakarta. Tegentoeslag is het ook mogelijk om met KLM rechtstreeks naar Jakarta te vliegen maar dan moet u wel een nacht overblijven in Jakarta alvorens door te vliegen naar Jogyakarta. De vlucht met KLM is overigens ook een heel stuk duurder.

Aankomst in Yogyakarta is op dinsdag in de vroege avond. In Jogjakarta overnachten we in het uitstekende hotel ***/****Royal Ambarukmo in de toeristenwijk Malioboro op ene één- of tweepersoonskamer op basis van logies met ontbijt.
Dit is tevens het hotel waar het hoofdkwartier van de Tweedaagse gevestigd is en waar de Welcome party georganiseerd wordt.
Vanuit Yogyakarta maken we verschillende excursies naar o.a. het Borobodur complex (met een fantastische zonsopgang) met het Dieng plateau en een stadswandeling te voet door Yogyakarta. 

Tijdens de wandeldagen neemt u op vrijdag deel aan de Friendshipwalk van 10 km en op zaterdag en zondag aan de Heritage Walk van 10 of 20 km. Op diverse avonden worden er speciale party’s voor de buitenlandse deelnemers georganiseerd. Voor vervoer naar de diverse startplaatsen wordt natuurlijk gezorgd.

Op maandag gaan we per trein dwars over Java naar de hoofdstad Jakarta waar we nog twee nachten verblijven. In Jakarta maken we op dinsdag een dagvullende rondrit per minibus langs de diverse bezienswaardigheden in Jakarta.

Op dinsdagavond laat is het vertrek naar de luchthaven voor het vertrek naar Amsterdam met Qatar Airways waar we op woensdag vroeg in de ochtend aankomen. 

Naast deze standaardreis is het ook mogelijk om uw reis naar Indonesië te verlengen met een rondreis over Java of andere delen van het land of met een strandvakantie naar Bali. Als u langer in Jakarta wilt blijven kan dat ook. 
Ook als u alleen onderdak in Yogyakarta wilt boeken kan JAGOTRAVEL dit voor u regelen.
Op verzoek kan JAGOTRAVEL u een passend voorstel doen. JAGOTRAVEL kan (bijna) alles regelen. Neem voor meer informatie en een offerte met ons kantoor contact op.

Het is ook mogelijk om deze reis te combineren met de JAGOTRAVELreis naar Korea/Japan/Taiwan die in de voorafgaande drie weken worden georganiseerd. Op verzoek kan JAGOTRAVEL u een voorstel doen voor een gecombineerde reis hierheen.

De prijs van de vliegtickets is de prijs op 27 januari 2023. De prijs van de vliegtickets is erg flexibel. Bij boeking krijgt u van JAGOTRAVEL informatie over de actuele prijs van de vliegtickets. Hoe langer u wacht met boeken hoe groter de kans is dat er een toeslag voor het vliegticket is (die kan oplopen tot meer dan € 500 per persoon). 

Zie voor meer informatie de
REISBESCHRIJVING INDONESIË 2023
Voor meer informatie over de reis naar Korea/Japan/Taiwan zie de 
REISBESCHRIJVING KOREA/JAPAN/TAIWAN 2021
of vraag deze aan op tel. 06/28737174
of email naar  
jagotravel@online.nl.
U kunt ook het 
AANMELDINGSFORMULIER per post of email aan ons opsturen


REISGEGEVENS

REISDATUM
Van maandag 13 t/m woensdag 22 november 2023

REISSOM  
landarrangement 10-daagse reis naar Indonesië      € 1057
Éénpersoonskamertoeslag                                       
€   316
Vlucht Amsterdam-Yogjakarta en Jakarta-Amsterdam
                          met Qatar Airways en Lion Air    va. €   880                       
Toeslag voor rechtstreekse vlucht naar Jakarta met KLM op aanvraag op aanvraag

In de reissom is inbegrepen :
• alle transfers
• alle overnachtingen met ontbijt
• diverse maaltijden
• inschrijfgelden
• diverse excursies

• diverse party's

Niet in de reissom inbegrepen :
• overige maaltijden
• persoonlijke uitgaven en verzekeringen
• entreegelden
• lokaal transport tijdens excursies

Zie ook onze REISVOORWAARDEN 2023