HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2021
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
KAUNAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
BARCELONA SPANJE
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
VERZEKERINGEN
BROCHURE 2021
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


 JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

  HERITAGEWALK JOGJAKARTA
(INDONESIË)

15 t/m 25 NOVEMBER 2021

DEZE WANDELTOCHT IS VOOR 2021 GEANNULEERD.
DE VOLGENDE EDITIE IS IN NOVEMBER 2022.

Op het Indonesische eiland Java wordt in de plaats Yogyakarta sinds 2013 een meerdaagse wandeling georganiseerd. De prachtige omgeving en de wandeltochten die langs eeuwenoude tempelcomplexen voeren maken deze wandeling extra speciaal.

JAGOTRAVEL organiseert ook dit jaar een groepsreis naar dit wandelevenement. Deze reis kunt u zowel voor alleen Indonesië boeken als in combinatie met de reis naar Korea/Japan/Taiwan.

Deze reis start op maandag 15 november met de vlucht met Qatar Airways en Garuda via Doha en Jakarta naar Yogyakarta. Tegentoeslag is het ook mogelijk om met KLM rechtstreeks naar Jakarta te vliegen.

Aankomst in Yogyakarta is op dinsdag in de loop van de ochtend. In Jogjakarta overnachten we in het uitstekende hotel *** Grand Inna Malioboro op ene één- of tweepersoonskamer op basis van logies met ontbijt.
Vanuit Yogyakarta maken we verschillende excursies naar o.a. het Borobodur complex (met een fantastische zonsopgang) met het Dieng plateau en een stadswandeling te voet door Yogyakarta.
Tijdens de wandeldagen neemt u op vrijdag deel aan de Friendshipwalk van 10 km en op zaterdag en zondag aan de Heritage Walk van 10 of 20 km. Op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond worden er speciale party’s voor de buitenlandse deelnemers georganiseerd.
Voor vervoer naar de diverse startplaatsen wordt natuurlijk gezorgd.
Op maandag gaan we per trein dwars over Java naar de hoofdstad Jakarta waar we nog twee nachten verblijven. In Jakarta maken we op dinsdag een dagvullende wandeling met gids door het koloniale deel van Jakarta, het oude Batavia. Op woensdag maken we nog een rondrit per minibus langs de diverse bezienswaardigheden in Jakarta.

Op woensdagavond laat is het vertrek naar de luchthaven voor het vertrek naar Amsterdam waar we op donderdagmorgen in de loop van de ochtend aankomen. 

Naast deze groepsreis is het ook mogelijk om uw reis naar Indonesië te verlengen met een rondreis over Java of andere delen van het land of met een strandvakantie naar Bali.
Ook als u alleen onderdak in Yogyakarta wilt boeken kan JAGOTRAVEL dit voor u regelen.
Op verzoek kan JAGOTRAVEL u een passend voorstel doen. JAGOTRAVEL kan (bijna) alles regelen. Neem voor meer informatie en een offerte met ons kantoor contact op.
Naast de georganiseerde vliegreis is het ook mogelijk om via JAGOTRAVEL alleen onderdak en inschrijving te regelen.Ook is het mogelijk de reis naar Indoinesië te combineren met de reis naar Japan/Korea/Taiwan.

Gezien alle onzekerheden betreffende het coronavirus is het begrijpelijk dat u twijfelt over nu al in te schrijven voor deze reis.
JAGOTRAVEL bied daarom verschillende opties aan voor deelname aan de wandelreizen in 2021.

U kunt sowieso inschrijven voor deze reis voor alleen het landarrangement. Indien u dat doet uiterlijk 3 maanden voor vertrek krijgt een korting op de reissom van € 25. U kunt dit landarrangement tot 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren. Indien de reis niet doorgaat vanwege negatief reisadvies of niet doorgaan van de wandeltocht krijgt u sowieso altijd uw geld terug.
Voor het vliegticket (dat apart aan u berekend zal worden) zijn er twee mogelijkheden.
1.
U kunt direct bij inschrijving het vliegticket bij Qatar of KLM voor de laagste prijs boeken. Indien u niet wilt gaan kunt u de vlucht onbeperkt omboeken naar een toekomstige datum (dus ook naar 2022) en betaalt u alleen het eventuele prijsverschil met de nieuwe vlucht. Alleen als de vlucht door de vliegtuigmaatschappij geannuleerd wordt krijgt u de betaalde kosten van het vliegticket retour. Wijziging of annulering ongeacht de reden tot 48 uur voor vertrek.

2.
Voor een meerprijs boekt u bij KLM een annuleerbaar ticket waarbij u altijd het geld terug krijgt minus EUR 200 kosten. Ook dit ticket is altijd te wijzigen. Wijziging of annulering ongeacht de reden tot 48 uur voor vertrek.

3.
U wacht met het vliegticket boeken tot 6 weken voor vertrek. Als u dan besluit om de boeking door te zetten boeken wij het vliegticket voor u maar kunt u niet zeker zijn van de laagste prijs en is ook de beschikbaarheid van deze vluchten niet gegarandeerd en moet u mogelijk op een afwijkende datum of een ander tijdstip vliegen. Ook hier geld weer dat dan de vlucht onbeperkt gewijzigd kan worden en/of u een annuleerbaar ticket kunt boeken. 
Alleen als de vlucht door de vliegtuigmaatschappij geannuleerd wordt krijgt u de betaalde kosten van het vliegticket retour. 

De prijs van de vliegtickets is de prijs op 5 januari 2021.
De prijs van de vliegtickets is erg flexibel. Bij boeking krijgt u van JAGOTRAVEL informatie over de actuele prijs van de vliegtickets.

Hoe langer u wacht met boeken hoe groter de kans is dat er een toeslag voor het vliegticket is (die kan oplopen tot meer dan € 500 per persoon). 

Voor meer informatie over deze reis zie de 
REISBESCHRIJVING INDONESIË 2021
Voor meer informatie over de reis naar Korea/Japan/taiwan/Indonesië zie de
REISBESCHRIJVING KOREA/JAPAN/TAIWAN/INDONESIË 2021
Voor meer informatie over de reis naar Korea/Japan/Taiwan zie de 
REISBESCHRIJVING KOREA/JAPAN/TAIWAN 2021
of vraag deze aan op tel. 06/28737174
of email naar  
jagotravel@online.nl.
U kunt ook het 
AANMELDINGSFORMULIER  per post of email aan ons opsturen


REISGEGEVENS

REISDATUM
Van dinsdag  10 t/m vrijdag 20 november 2020

REISSOM  
11-daagse reis naar Indonesië   € 1721
Éénpersoonskamertoeslag        €   296

Toeslag voor rechtstreekse vlucht met KLM op aanvraag.op aanvraag

In de reissom is inbegrepen :
• alle vluchten en transfers
• alle overnachtingen met ontbijt
• diverse maaltijden
• inschrijfgelden
• diverse excursies

Niet in de reissom inbegrepen :
• overige maaltijden
• persoonlijke uitgaven en verzekeringen
• entreegelden
• lokaal transport tijdens excursies

Zie ook onze REISVOORWAARDEN