HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2019
PEGUERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
JURBARKAS LITOUWEN
JURBARKAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MONTECATIONI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
BARCELONA SPANJE
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
VERZEKERINGEN
BROCHURE 2019
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2019


 JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN 

WALKING FESTIVAL LITOUWEN +

VAASSAN MARSSI VAASA
 (LITOUWEN + FINLAND)

1  T/M 12 AUGUSTUS 2019

In Jubarkas in Litouwen en Vaasa in Finland wordt in augustus een Tweedaags Walking festival gehouden. Daar deze wandelevenementen twee weken na elkaar georganiseerd worden geeft dit een unieke mogelijkheid om beide landen te bezoeken. Daarnaast brengen we tussen beide wandelevenementen door ook nog een bezoek aan de mooie historische stad Tallinn.

De reis begint op donderdagmorgen als we vanaf Amsterdam naar Vilnius vliegen. De eerste nacht blijven we in de Litouwse hoofdstad Vilnius. Op vrijdagmorgen brengen we een bezoek aan de historische binnenstad van Vilnius. In de middag per (mini)bus door naar Kaunas . De rest van de dag is ter vrije besteding in Kaunas. Wie in Jurbarkas slaapt wordt daar op vrijdagmiddag aan het einde van de middag heengebracht.
In Jurbarkas is slechts zeer beperkt onderdak beschikbaar. Er is 1 hotel wat minder dan één* waard is. De kamers zijn gedateerd en slecht onderhouden en ook de prijs/kwaliteitverhouding is niet goed. Verder zijn er enkele kleine pensions die wel goed onderdak hebben maar waar maar zeer beperkt kamers beschikbaar Na vervelende ervaringen in de afgelopen jaren in Jurbarkas heeft JAGOTRAVEL dan ook besloten om de te gaan voor de overnachting in Kaunas. U slaapt dan weliswaar op 1 uur rijden van de startplaats maar u heeft daar wel goed onderdak en alle voordelen van een grote stad zoals veel restaurants etc. Natuurlijk wordt voor transport van/naar de startplaats gezorgd.
Voor wie er bewust voor kiest en minder comfort op de koop toe neemt is het nog steeds mogelijk om op aanvraag in Jurbarkas te overnachten.
Tijdens de reis overnacht u in Litouwen in een **/***hotel in Kaunas. Luxe twee- en éénpersoonskamers met ontbijt. 
Op zaterdag en zondag vindt het Lithuania Walking festival plaats in Jubarkas over afstanden van 10, 20, 30 of 40 km. In de avond zijn er steeds culturele en muzikale festiviteiten.
Op maandag gaat het terug naar Vilnius voor de vlucht naar Tallinn, de hoofdstad van Estland. In Tallinn slapen we in een goed **hotel vlakbij het centrum van de oude stad.

Op dinsdag bezoek aan Tallinn en vervolgens in de namiddag per veerboot naar Helsinki waar we in een goed hotel in de binnenstad overnachten.

Op woensdag een uitgebreid stadsbezoek aan Helsinki. We bezoeken oa. het  fort-eiland “Suomenlinna” .

Op donderdag gaat het per trein naar Vaasa waar de Driedaagse Vaasan Marssi plaatsvindt. 
De overnachting in Vaasa is in het luxueueze ***hotel Scandic Vaasa  in het centrum van Vaasa. 

Op vrijdag biedt de organisatie een boot/wandelexcursie aan naar een klein eiland in de archipel voor de kust. Er wordt een korte, maar behoorlijk zware wande­ling van 15 kilometer georgani­seerd. Deze wandeling geldt als de eerste wandeldag van de drie­daagse en is door deelne­mers van afgelopen jaren als ontzettend mooi en gevarieerd omschreven. Aan het einde van de wandeling wordt er een originele Finse vislunch geserveerd. Indien u deze niet mee wilt maken maakt u inplaats daarvan  op vrijdag een normale wandeling over 21 kilometer. U krijgt dan een korting van EUR 25 op de reissom. Dit dient u dan wel uiterlijk 1 maand voor vertrek op te geven.
Zaterdag en zondag zijn de twee echte wandeldagen waarbij u dagelijks kunt kiezen uit afstanden van 10, 21 of 42 km. Voor het IML-stempel dient u echter minimaal 20 kilo­meter per dag te wandelen. (De excursiewandeling op de eerste dag is ook geldig voor het IML-stempel). Een IVV-stempel krijgt u  al vanaf 10 kilometer.

Op maandag gaan we per trein terug naar Helsinki om vandaar terug naar Amsterdam te vliegen waar we in de loop van de avond aanko­men.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een reis naar alleen het Tweedaagse Walking Festival of Lithuania of alleen de Vaasan Marssi te boeken. Zie daarvoor de aparte reisbeschrijvingen voor deze reizen.

Wilt u een afwijkend arrangement, uw verblijf in Finland verlengen of juist alleen maar accommodatie tijdens de wandeldagen in Litouwen of Vaasa boeken ? Bij JAGOTRAVEL is (bijna) alles mogelijk. Neem met uw wensen contact op met JAGOTRAVEL en wij maken een reis op maat...

De prijzen hier genoemd zijn op basis van het goedkoopste vliegticket beschikbaar op 15 oktober 2018 (basisprijs EUR 375).
Hoe langer u wacht met boeken hoe groter de kans is dat er een toeslag voor het vliegticket is (die kan oplopen tot meer dan € 150 per persoon. 

Wilt u op eigen gelegenheid naar Litouwen reizen maar wel het onderdak via JAGOTRAVEL laten regelen of juist langerblijven ?
Wilt u vanaf Brussel vertrekken ?
JAGOTRAVEL kan uw reis naar uw wens inrichten. Bij ons is (bijna) alles mogelijk. 
Neem met kantoor contact op voor een offerte.

Voor meer informatie over deze reis zie de 
REISBESCHRIJVING LITOUWEN+FINLAND 2019
Meer infomatie over de reis naar alleen Litouwen zie de 
REISBESCHRIJVING LITOUWEN 2019
Meer informatie over alleen de reis naar Finland vindt u in de
REISBESCHRIJVING FINLAND 2019
of vraag één van deze reisbeschrijvingen aan via tel. 06/28737174 of email naar info@jagotravel.nl

U kunt zich ook direct inschrijven via het AANMELDINGSFORMULIER 
of stuur een email met uw aanmeldingsgegevens naar 
info@jagotravel.nl

REISGEGEVENS

REISDATUM
donderdag 1  t/m maandag 12 augustus  2019

REISSOM
**/*** hotels gehele reis                        € 1532
Toeslag 1-persoonskamer                    €   468

In de reissom is inbegrepen
• vliegreis Amsterdam – Vilnius/Helsinki - Amsterdam incl. 20 kg bagage
• alle transfers per bus/taxi of trein
• alle overnachtingen met ontbijt in hotel
• inschrijfgeld wandeltochten
• diverse excursies
Niet in de reissom inbegrepen is
• overige maaltijden
• persoonlijke uitgaven en verzekeringen

Zie ook onze REISVOORWAARDEN