HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2020
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
KAUNAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
BARCELONA SPANJE
MARBELLA + BARCELONA
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
VERZEKERINGEN
BROCHURE 2020
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


 JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN 

WALKING FESTIVAL LITOUWEN +

VAASSAN MARSSI VAASA
 (LITOUWEN + FINLAND)

30 JULI  T/M 10 AUGUSTUS 2020

Sinds enkele jaren is er een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Kaunas wordt in augustus een tweedaags Walking Festival gehouden. Daar dit wandelevenement één week voor de Driedaagse Vaasan Marssi in Vaasa Finland gehouden wordt geeft dit een unieke mogelijkheid om twee totaal verschillende landen te bezoeken. Daarnaast brengen we tussen beide wandel-evenementen door ook nog een bezoek aan de aantrekkelijke steden Tallinn, de hoofdstad van Estland en de Finse hoofdstad Helsinki.

De reis begint op donderdagmorgen als we vanaf Amsterdam naar Vilnius vliegen. De eerste nacht blijven we in de Litouwse hoofdstad Vilnius waar we in het **/*** hotel Old Town Trio vlakbij het historische centrum slapen. Op vrijdagmorgen brengen we een bezoek aan de historische binnenstad van Vilnius. In de middag per (mini)bus door naar Kaunas . De rest van de dag is ter vrije besteding in Kaunas voor een stadswandeling.

In Kaunas overnachting in **/***hotel Ibis Kaunas in Kaunas. Luxe twee- en éénpersoonskamers met ontbijt.
Op zaterdag en zondag vindt het Lithuania Walking festival plaats in Kaunas over afstanden van 10, 20, 30 of 40 km. In de avond zijn er steeds culturele en muzikale festiviteiten.

Op maandag gaat het terug naar Vilnius voor de vlucht naar Tallinn, de hoofdstad van Estland. In Tallinn slapen we in een goed **hotel vlakbij het centrum van de oude stad.
Op dinsdag maken we een dagvullende wandeling door deze prachtige oude stad om vervolgens aan het einde van de middag per veerboot naar Helsinki te gaan. In Helsinki slapen we in een goed en luxe hotel in het centrum vlakbij het treinstation.
In Helsinki op woensdag een dagvullende excursie te voet en met het openbaar vervoer door de fraaie binnenstad en naar de talloze musea in de stad.
Op donderdag reizen we vervolgens per trein (reisduur zo’ 5 uur) dwars door het uitgestrekte merengebied van centraal-Finland naar de aan de west­kust gelegen stad Vaasa.
In Vaasa is de overnachting in ***Scandic Vaasa in het centrum van Vaasa.

Op vrijdag biedt de organisatie een boot/wandelexcursie aan naar een klein eiland in de archipel voor de kust. Er wordt een korte, maar behoorlijk zware wande­ling van 15 kilometer georgani­seerd. Deze wandeling geldt als de eerste wandeldag van de drie­daagse en is door deelne­mers van afgelopen jaren als ontzettend mooi en gevarieerd omschreven. Aan het einde van de wandeling wordt er een originele Finse vislunch geserveerd. Indien u deze niet mee wilt maken maakt u inplaats daarvan op vrijdag een normale wandeling over 21 kilometer. U krijgt dan een korting van EUR 25 op de reissom. Dit dient u dan wel uiterlijk 1 maand voor vertrek op te geven.
Zaterdag en zondag zijn de twee echte wandeldagen waarbij u dagelijks kunt kiezen uit afstanden van 10, 21 of 42 km. Voor het IML-stempel dient u echter minimaal 21 kilo­meter per dag te wandelen. (De excursiewandeling op de eerste dag is ook geldig voor het IML-stempel). Een IVV-stempel krijgt u  al vanaf 10 kilometer. Op maandag gaan we per vliegtuig of trein terug naar Helsinki om vandaar per vliegtuig terug te keren naar Am­sterdam waar we in de loop van de avond aanko­men.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een reis naar alleen het Tweedaagse Walking Festival of Lithuania of alleen de Vaasan Marssi te boeken. Zie daarvoor de aparte reisbeschrijvingen voor deze reizen.

Deze reis zal begeleid worden door Jago Mulder, eigenaar en oprichter van JAGOTRAVEL.
De reis gaat door indien er minimaal 6 deelnemers zijn.
Bij minder deelnemers kan de reis wel als individueel arrangement uitgevoerd worden, dwz. dat u deelneemt aan de groepsreizen naar Litouwen en Finland (die zeker doorgaan en altijd begeleid worden) maar dat u het gedeelte Tallinn en Helsinki op eigen gelegenheid doet. JAGOTRAVEL zorgt dan voor alle transfers, vliegtickets en hotelboekingen maar u reist op eigen gelegenheid, dus zonder begeleiding. U krijgt echter een uitgebreide beschrijving en reisgids voor Tallinn en Helsinki zodat u zich prima zult kunnen redden.

De prijzen hier genoemd zijn op basis van het goedkoopste vliegticket beschikbaar op 15 oktober 2019 (basisprijs EUR 375).
Hoe langer u wacht met boeken hoe groter de kans is dat er een toeslag voor het vliegticket is (die kan oplopen tot meer dan € 150 per persoon. 

Wilt u op eigen gelegenheid naar Litouwen reizen maar wel het onderdak via JAGOTRAVEL laten regelen of juist langerblijven ?
Wilt u vanaf Brussel vertrekken ?
JAGOTRAVEL kan uw reis naar uw wens inrichten. Bij ons is (bijna) alles mogelijk. 
Neem met kantoor contact op voor een offerte.


Voor meer informatie over de combinatiereis naar Finland en Litouwen zie de 
REISBESCHRIJVING LITOUWEN+FINLAND 2020
Voor meer informatie zie de 
REISBESCHRIJVING LITOUWEN 2020
Meer informatie over de reis naar Finland vindt u in de
REISBESCHRIJVING FINLAND 2020
of vraag één van deze reisbeschrijvingen aan via tel. 06/28737174 of email  naar info@jagotravel.nl

U kunt zich ook direct inschrijven via het AANMELDINGSFORMULIER 
of stuur een email met uw aanmeldingsgegevens naar 
info@jagotravel.nl

REISGEGEVENS

REISDATUM
donderdag 30 juli  t/m maandag 10 augustus  2020

REISSOM PER PERSOON
**/*** hotels gehele reis                    € 1489
Toeslag 1-persoonskamer                    €   479

In de reissom is inbegrepen
• vliegreis Amsterdam – Vilnius/Vilis-Tallinn/Helsinki - Amsterdam incl. 20 kg bagage
• alle transfers per bus/taxi of trein
• alle overnachtingen met ontbijt in hotel
• inschrijfgeld wandeltochten
• diverse excursies
Niet in de reissom inbegrepen is
• overige maaltijden
• persoonlijke uitgaven en verzekeringen
• lokaal transport in kaunas en Helsinki

Zie ook onze REISVOORWAARDEN