HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2020
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
KAUNAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
BARCELONA SPANJE
MARBELLA + BARCELONA
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
VERZEKERINGEN
BROCHURE 2020
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


  JAGOTRAVEL

WANDELSPORTREIZENJ

     COMBINATIE VIERDAAGSE VAN MARBELLA
          EN TWEEDAAGSE BARCELONA                 
                                                                                   
                    6 T/M 19 OKTOBER 2020                     

Buenos dias a Catalunya….In Barcelona vindt jaarlijks de Caminada Internacional (oftewel de International Long Walk of Barcelona) plaats die sinds 2007 ook onderdeel van het IML-circuit is.  Dit jaar is weer mogelijk om de Tweedaagse Caminata in Barcelona te combineren met de Vierdaagse van Marbella die de jubileum editie 10 maal viert.

Het gedeelte van deze reis naar Barcelona wordt in principe als individuele reis uitgevoerd aangezien er meestal te weinig aanmeldingen zijn om dit als groepsreis uit te voeren. Het reisgedeelte in Marbella wordt wel als groepsreis uitgevoerd.
U reist dan dus op eigen gelegenheid vanaf Marbella verder naar Barcelona. O JAGOTRAVEL verzorgt voor u naast het arrangement in Marbella de terugvlucht, transfer per trein naar Barcelona, de  transfers tussen hotel en luchthaven, overnachtingen en inschrijving. Daarbij krijgt u een uitgebreid logboek met tips voor (stads)wandelingen, hoe de startplaats te bereiken en zorgen wij voor u voor een Nederlandstalige reisgids. Indien er tenminste 8 aanmeldingen zijn voor deze reis en de reis naar alleen Barcelona gaat er alsnog reisleiding mee op deze reis. Heeft u belangstelling voor deze reis maar wilt u niet mee als er geen reisleiding meegaat laat dat dan weten en wij zetten u op de lijst en boeken u definitief voor deze reis zodra bekend is dat de reisleiding meegaat. Het kan dan wel zijn dat de prijs van de vlucht inmiddels hoger is….

De reis begint met de deelname aan de Vierdaagse van Marbella. De Marbella Vierdaagse vindt in 2020 plaats van donderdag 8 t/m zondag 11 oktober.
Voor 2020 heeft de organisatie in Marbella ook het International Marching League (IML-lidmaatschap aangevraagd en het is vrij waarschijnlijk dat dit ook toegekend zal worden maar het is nog niet zeker of Marbella al in 2019 IML-member is.

De standaardreis vertrekt op dinsdag 6 oktober met de vlucht met Vueling Airlines of Transavia vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Weeze naar Malaga.  Vanaf Malaga gaat het per minibus of touringcar verder naar Marbella. De terugreis is op dinsdag 13 oktober van Marbella via Malaga terug naar Nederland.  Voor deelnemers uit Vlaanderen of Zuid-Nederland is het ook mogelijk om vanaf Brussel of Charleroi te vertrekken.  
In Marbella verblijven we ook dit jaar weer in het***hotel Baviera op één- of tweepersoonskamers met douche en toilet. Op verzoek zijn ook éénpersoons­kamers be­schik­baar. Het ontbijtbuffet is in de prijs inbegre­pen. Het hotel is gunstig gelegen in het centrum van Marbella op wandelafstand (ca. 900 m) van de startplaats. In hotel Baviera is het ook mogelijk om het halfpension te gebruiken. U dient dit wel vooraf op te geven. De toeslag voor halfpension is € 128 voor 7 dagen . Ter plaatse kunt u het alleen per dag en voor hogere kosten boeken.

Op woensdag wordt er een excursie georganiseerd naar de beroemde wandeltocht Caminito del Rey. U maakt hier een schitterende ca. 10 km lange wandeling door een kloof over plankiers hoog boven de rivier. Absoluut ongevaarlijk maar zeer spectaculair. Niet iets voor mensen met hoogtevrees. Kijk voor meer informatie ook op de website www.caminitodelrey.info/en Duur van de totale excursie ca. 6 uur. Kosten van deze excursie is EUR 65 per persoon (busreis, begeleiding en entree). Opgave uiterlijk 1 juni, daarna alleen nog mogelijk indien plaats beschikbaar. Minimum aantal deelnemers is 8.
Op woensdag kunt u, als u niet meegaat naar de Caminito del Rey, de gehele dag Marbella bezoeken en in de namiddag de startkaart ophalen en deelnemen aan de openingsceremonie.

Van donderdag tot zondag neemt u deel aan de wandeltochten over 10, 20 of 30 km door Marbella en de bergen in het achterland. Door het relatief warme klimaat en de (beperkte) hoogteverschillen moeten de wandelingen zeker niet onderschat worden. De wandelingen variëren van prachtige strandwandelingen tot soms pittige hellingen.

Na afloop van de wandeldagen is op maandag de gehele dag ter vrije besteding in Marbella. U kunt eventueel deelnemen aan een dagvullende excursie georganiseerd naar de plaats Granada. Behalve een bezoek aan de fraaie Moorse stad Granada is er ook een begeleid bezoek aan het wereldberoemde Alhambra. Een excursie die u nog lang zult herinneren. Duur van deze excursie is ca. 10 uur totaal. Kosten van deze excursie is EUR 125 per persoon (busreis, entree Alhambra, begeleiding en stadswandeling Granada). Ook de reisleiding heeft tal van interessante excursiemogelijkheden voor u.

Op dinsdag gaat de reis op individuele basis verder per trein via Malaga naar Barcelona. Na aankomst in Barcelona per metro naar de overnachtingsgelegenheid. ransfer vanaf de luchthaven tot aan ons hotel. Overnachting is in het ***toeristenhotel Ibis Meridiana in een buitenwijk van Barcelona op korte afstand met de metro van de startplaats. Accommodatie is op luxe tweepersoonskamer met douche en toilet. Alle accommodatie is op basis van logies. Het ontbijt kunt u ter plaatse in het hotel bijboeken. Op de wandeldagen kunt al vroeg ontbijten. Vanaf het hotel is zowel de start als het centrum snel te bereiken per metro.

Op vrijdag kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan de binnenstad van Barcelona met de talloze bezienswaardigheden , zoals de Sagrada Familia kathedraal, de diverse huizen van de beroemde kunstenaar Gaudi, de Ramblas en de Montjuichberg met het Olympisch stadion.

Op zaterdag en zondag neemt u deel aan de wandelingen. U kunt dagelijks kiezen uit afstanden van 10, 20 of 30 kilometer. Op zondag is er ook een afstand van 40 km. De routes voeren door de binnenstad van Barcelona en de omliggende natuurgebieden. Op zondag wordt u voor de 20 en 30 km per bus naar de startplaats van de wandeltocht vervoerd om dan te voet terug te keren naar de startplaats.

Op maandag is de ochtend nog ter vrije besteding waarna u in de middag per vliegtuig terugkeert naar Nederland.

Indien u een langere vakantie in Barcelona of Spanje wilt hebben - bv. voor een langer verblijf in Barcelona of voor rondreis per huurwagen door het oosten van Spanje en Andalusië - kan JAGOTRAVEL dit voor u regelen. Bij een rondreis wordt alles voor u geregeld : vliegtickets, huurwagen en overnachtingen.
Heeft u bepaalde wensen neem dan met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Ook als u alleen onderdak wilt in Barcelona kan JAGOTRAVEL u behulpzaam zijn.Alle denkbare combinaties van reizen en mogelijkheden zijn bespreekbaar.

De prijzen zijn gebaseerd op het goedkoopste  vliegticket beschikbaar op 15 oktober 2019. Hoe later u boekt hoe duurder het vliegticket is en hoe groter de eventuele toeslag.

Voor meer informatie over deze reis zie de
REISBESCHRIJVING MARBELLA+BARCELONA 2020
Voor meer informatie over de reis naar alleen Barcelona zie de 
REISBESCHRIJVING BARCELONA 2020
Voor meer informatie over de reis naar Marbella zie de 
REISBESCHRIJVING MARBELLA 2020
of vraag deze aan op tel. 06/28737174 
of email naar ons op  
jagotravel@online.nl.

U kunt zich ook rechtstreeks aanmelden via het 
AANMELDINGSFORMULIER

REISGEGEVENS

DATUM
Dinsdag 6  t/m maandag 19 oktober 2020

REISSOM PER PERSOON 
14-daagse vliegreis                  va.   €  1196
éénpersoonskamertoeslag         va.   €   434

voor andere reisdata en vertrek van andere luchthavens prijs op aanvraag

In de reissom is inbegrepen :
·  vliegreis naar Barcelona en retour incl. luchthavenbelastingen en 15 kg bagage
·  alle transfers
·  11 overnachtingen op basis van logies. In Barcelona op basis van logies.
   In Marbella inclusief ontbijt.
·  inschrijvingsgeld wandeltochten incl. herinnering
·  uitgebreide reisbeschrijving incl. reisgids en plattegrond (1 per boeking)

In de reissom is niet inbegrepen :
·   overige maaltijden, ontbijt kan in Barcelona ter plaatse geboekt worden
    voor EUR 7,50
per persoon per dag
·   verzekeringen.
·   toeristenbelasting Barcelona, EUR 1,56 per kamer per nacht
    (ter plaatse te betalen)

·   persoonlijke uitgaven   
·   excursie Caminito del Rey en Granada
·   halfpension in hotel Baviera Marbella
·   entreegelden Barcelona
·   lokaal transport in Barcelona      

Zie ook onze 
REISVOORWAARDEN