HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2021
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
KAUNAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
BARCELONA SPANJE
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
VERZEKERINGEN
BROCHURE 2021
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


 JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

MARBELLA 4DAYSWALKING
MARBELLA (SPANJE)

 

5 T/M 11 of 12 OKTOBER 2021

OP DIT MOMENT HEEFT DE ORGANISATIE IN MARBELLA TOESTEMMING VAN DE LOKALE AUTORITEITEN OM DE VIERDAAGSE IN OKTOBER TE ORGANISEREN ONDER VOORBEHOUD VAN DE DAN GELDENDE CORONA MAATREGELEN.
DE REIS GAAT DUS VRIJWEL ZEKER DOOR.

In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd. Helaas moest de jubileumeditie in 2020 door corona worden uitgesteld maar in oktober 2021 zullen naar verwachting enkele duizenden, voornamelijk Nederlandse wandelaars, aan deze 10e jubileum editie van de  wandeltocht deelnemen. Door het ideale klimaat is deze wandelvierdaagse een prachtige afsluiting van het internationale wandelseizoen en de ideale gelegenheid om vlak voor de donkere wintermaanden thuis nog wat zonuren te maken…. Niet voor niets heeft deze Vierdaagse in korte tijd al een grote naam opgebouwd onder het Nederlandse wandellegioen.
Dit jaar is het helaas niet mogelijk om Marbella te combineren met de IML-wandeltocht in Barcelona daar er twee weken tussen beide wandeltochten zit.

Voor 2021 heeft de organisatie in Marbella ook het International Marching League verkregen en tevens is dit de een onderdeel van de IVV-IML Europa Cup.
De Vierdaagse van Marbella vindt dit jaar plaats van donderdag 7 t/m vrijdag 10 oktober.

JAGOTRAVEL organiseert ook in 2021 weer een vliegreis van 8 dagen naar  de Vierdaagse van Marbella.De standaardreis vertrekt op dinsdag 5 oktober met de vlucht met Vueling Airlines of Transavia vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Weeze naar Malaga. Vanaf Malaga gaat het per minibus of touringcar verder naar Marbella. De terugreis is op dinsdag 13 oktober van Marbella via Malaga terug naar Nederland.
Op deze reis kunt u eventueel ook al een dag eerder terugreizen of uw reis met één of meerdere dagen verlengen.  Voor deelnemers uit Vlaanderen of Zuid-Nederland is het ook mogelijk om vanaf Brussel of Charleroi te vertrekken.  

In Marbella verblijven we ook dit jaar weer in het***hotel Baviera op één- of tweepersoonskamers met douche en toilet. Op verzoek zijn ook éénpersoons­kamers be­schik­baar. Het ontbijtbuffet is in de prijs inbegre­pen. Het hotel is gunstig gelegen in het centrum van Marbella op wandelafstand (ca. 900 m) van de startplaats.
In hotel Baviera is het ook mogelijk om het halfpension te gebruiken. U dient dit wel vooraf op te geven. De toeslag voor halfpension is € 133 voor 7 dagen (dinsdag-dinsdag) of € 114 voor 6 dagen (dinsdag-maandag). 
Ter plaatse kunt u het alleen per dag en voor hogere kosten boeken.

Op woensdag wordt er een excursie georganiseerd naar de beroemde wandeltocht Caminito del Rey. U maakt hier een schitterende ca. 10 km lange wandeling door een kloof over plankiers hoog boven de rivier. Absoluut ongevaarlijk maar zeer spectaculair. Niet iets voor mensen met hoogtevrees. Kijk voor meer informatie ook op de website
www.caminitodelrey.info/en Duur van de totale excursie ca. 6 uur. Kosten van deze excursie is EUR 67 per persoon (busreis, begeleiding en entree). Opgave uiterlijk 1 juli, daarna alleen nog mogelijk indien plaats beschikbaar. Minimum aantal deelnemers is 8.
Op woensdag kunt u, als u niet meegaat naar de Caminito del Rey, de gehele dag Marbella bezoeken en in de namiddag de startkaart ophalen en deelnemen aan de openingsceremonie.
Van donderdag tot zondag neemt u deel aan de wandeltochten over 10, 20 of 30 km door Marbella en de bergen in het achterland. Door het relatief warme klimaat en de (beperkte) hoogteverschillen moeten de wandelingen zeker niet onderschat worden. De wandelingen variëren van prachtige strandwandelingen tot soms pittige hellingen.

Na afloop van de wandeldagen is op maandag de gehele dag ter vrije besteding in Marbella.
U kunt eventueel deelnemen aan een dagvullende excursie georganiseerd naar de plaats Granada. Behalve een bezoek aan de fraaie Moorse stad Granada is er ook een begeleid bezoek aan het wereldberoemde Alhambra. Een excursie die u nog lang zult herinneren. Duur van deze excursie is ca. 10 uur totaal. Kosten van deze excursie is EUR 125 per persoon (busreis, entree Alhambra, begeleiding en stadswandeling Granada).
Ook de reisleiding heeft ter plaatse keuze uit tal van interessante excursiemogelijkheden voor u.


Op dinsdag is er de terugreis per bus van Marbella naar Malaga en vervolgens de vlucht naar Amsterdam.


Bij de reissom is ook de inschrijving voor de wandeltochten (normaal EUR 60) al inbegrepen.

Gezien alle onzekerheden betreffende het coronavirus is het begrijpelijk dat u twijfelt over nu al in te schrijven voor deze reis.
JAGOTRAVEL biedt daarom verschillende opties aan voor deelname aan de wandelreizen in 2021.
U kunt sowieso inschrijven voor deze reis voor alleen het landarrangement. Indien u dat doet uiterlijk 3 maanden voor vertrek krijgt een korting op de reissom van €  25.  U kunt dit landarrangement tot 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren. Indien de reis niet doorgaat vanwege negatief reisadvies of niet doorgaan van de wandeltocht krijgt u sowieso altijd uw geld terug.
Voor het vliegticket (dat apart aan u berekend zal worden) zijn er twee mogelijkheden.
1.
U kunt direct bij inschrijving het vliegticket bij Transavia voor de laagste prijs boeken. Indien u niet wilt gaan kunt u de vlucht onbeperkt omboeken naar een toekomstige datum tot 1 jaar na de oorspronkelijke vertrekdatum en betaalt u alleen het eventuele prijsverschil met de nieuwe vlucht.
Deze optie is niet beschikbaar voor vluchten met Ryanair vanaf Weeze.

2.
U wacht met het vliegticket boeken tot 6 weken voor vertrek. Als u dan besluit om de boeking door te zetten boeken wij het vliegticket voor u maar kunt u niet zeker zijn van de laagste prijs en is ook de beschikbaarheid van deze vluchten niet gegarandeerd en moet u mogelijk op een afwijkende datum of een ander tijdstip vliegen. Ook hier geldt weer dat dan de vlucht onbeperkt gewijzigd kan worden tot 1 jaar na de oorspronkelijke vertrekdatum.
Alleen als de vlucht door de vliegtuigmaatschappij geannuleerd wordt krijgt u de betaalde kosten van het vliegticket retour.

Wilt u een afwijkend arrangement, uw verblijf in Spanje verlengen (een aantal dagen vooraf of juist een aantal dagen langer), een aanvullende rondreis door Andalusië maken of juist alleen maar accommodatie tijdens de wandeldagen boeken ? Bij JAGOTRAVEL is (bijna) alles mogelijk.

Neem met uw wensen contact op met JAGOTRAVEL en wij maken een reis op maat...

De reis zal begeleid worden door Ria Bindels, die in 2011 al één van de eerste Nederlandse deelneemsters was aan deze wandeltocht en deze reis de afgelopen jaren steeds voor JAGOTRAVEL begeleid heeft.


Voor meer informatie zie de 
REISBESCHRIJVING MARBELLA 2021
of vraag deze aan op tel. 06/28737174 
of email naar  ons op info@jagotravel.nl

U kunt ook rechtstreeks inschrijven via het
AANMELDINGSFORMULIER 2021

De prijzen zoals hier genoemd zijn op basis van de prijzen zoals die bij ons bekend waren op 15 juni 2020. Bij prijsverhogingen of wijziging van tarieven en (luchthaven)belastingen kunnen wij deze verhoging tot twee weken voor vertrek aan u doorrekenen.

LET OP : Bij andere aanbieders moet u apart betalen voor de bagage bij Transavia of Vueling (EUR 28 per enkele reis) en is het inschrijfgeld (EUR 60) vaak niet inbegrepen.
Bij JAGOTRAVEL slaapt u bovendien vlakbij de startplaats en hoeft u niet met de shuttlebus (die ter plekke apart betaald dient te worden) naar de start te reizen.

REISGEGEVENS

REISDATUM
dinsdag 5 t/m dinsdag 12 oktober 2021
                  of maandag 11 oktober 2021

REISSOM 
De reissom van deze reis is  
-   voor het landarrangement                     € 525

-   voor het vliegticket is (prijs per 1 december 2020)
     - bij vertrek vanaf Amsterdam         va.  €  327   
     - bij vertrek vanaf Eindhoven           va.  €  342 
     - bij vertrek vanaf Rotterdam           va.  €  324
     - bij vertrek vanaf Weeze                 va.    246
Toeslagen/kortingen
-   bij terugreis op maandag 11 oktober   korting va. €    32
    (exclusief eventueel prijsverschil voor vlucht)

-   toeslag éénpersoonskamertoeslag            €   242 / € 208   
    (voor 8 dagen/7 dagen)
-   halfpension hotel                                    €   133 / € 114  
    (voor 8 dagen/7 dagen)

-   excursie Caminito del Rey woensdag        €     67
-   excursie Granada en Alhambra maandag  €   125
Voor prijzen vanaf andere vertrekplaatsen of voor afwijkende arrangementen kunt u met ons contact opnemen

In de reissom is inbegrepen :
·  de vliegreis incl. luchthavenbelastingen, toeslagen en 1 stuks
   ruimbagage van max. 15 kg, 1 stuks handbagage en flexibel
   omboeken (indien
vliegticket geboekt)
·  alle overnachtingen met ontbijt zoals genoemd in de
   reisbeschrijving

·  transfer tussen Malaga en Marbella en retour
·  inschrijfgeld wandeltochten incl. herinnering
·  Nederlandstalige reisleiding
in de reissom is niet inbegrepen :
·  overige maaltijden (halfpension kan apart bijgeboekt worden)
·  excursie naar Caminito del Rey en/of Granada+Alhambra
·  verzekeringen
·  persoonlijke uitgaven

Ook indien u een afwijkende reis wilt (eerder vliegen, korter verblijf, uw verblijf verlengen of alleen onderdak en transfers) kunt u met ons contact opnemen voor een passende offerte.

Zie ook onze REISVOORWAARDEN 2021