HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2023
SAN ANTONIO TEXAS
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
VAASA FINLAND
KAUNAS+VAASA LIT+FIN
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
BROCHURE 2023
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


 JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

MARBELLA 4DAYSWALKING

MARBELLA (SPANJE)

 

3 T/M 9 of 10 OKTOBER 2023

In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats  Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd. Ook in 2023 zullen naar verwachting enkele duizenden, voornamelijk Nederlandse wandelaars, aan de 12e editie van de wandeltocht deelnemen. Door het ideale klimaat is deze wandelvierdaagse een prachtige afsluiting van het internationale wandelseizoen en de ideale gelegenheid om vlak voor de donkere wintermaanden thuis nog wat zonuren te maken…. Niet voor niets heeft deze Vierdaagse in korte tijd al een grote naam opgebouwd onder het Nederlandse wandellegioen.  

De Marbella Vierdaagse vindt in 2023 plaats van donderdag 5 t/m zondag 8 oktober.   
JAGOTRAVEL organiseert ook in 2023 weer een vliegreis van 8 dagen naar de Vierdaagse van Marbella. De standaardreis vertrekt op dinsdag 3 oktober met de vlucht met Transavia vanaf Amsterdam, Eindhoven, of Rotterdam of met Ryanair vanaf Weeze naar Malaga. Vanaf Malaga gaat het per minibus of touringcar verder naar Marbella. De terugreis is op dinsdag 10 oktober van Marbella via Malaga terug naar Nederland. Op deze reis kunt u eventueel ook al een dag eerder terugreizen of uw reis met één of meerdere dagen verlengen. Voor deelnemers uit Vlaanderen of Zuid-Nederland is het ook mogelijk om vanaf Brussel of Charleroi te vertrekken.   

In Marbella verblijven we ook dit jaar weer in het***hotel Baviera op één- of tweepersoonskamers met douche en toilet. Op verzoek zijn ook éénpersoonskamers beschikbaar. Het ontbijtbuffet is in de prijs inbegrepen. Het hotel is gunstig gelegen in het centrum van Marbella op wandelafstand (ca. 900 m) van de startplaats.     

Op woensdag wordt er een facultatieve excursie georganiseerd naar de beroemde wandeltocht Caminito del Rey. U maakt hier een schitterende ca. 10 km lange wandeling door een kloof over plankiers hoog boven de rivier. Absoluut ongevaarlijk maar zeer spectaculair. Niet iets voor mensen met hoogtevrees. Kijk voor meer informatie ook op de website www.caminitodelrey.info/enDuur van de totale excursie ca. 6 uur. 

Kosten van deze excursie is EUR 77 per persoon (busreis, begeleiding en entree). Opgave uiterlijk 1 juni, daarna alleen nog mogelijk indien plaats beschikbaar. Minimumaantal deelnemers om de trip door te laten gaan is 8. Als u op woensdag niet meegaat naar de Caminito del Rey, kunt u de gehele dag Marbella bezoeken en in de namiddag de startkaart ophalen en deelnemen aan de openingsceremonie.  

Van donderdag tot zondag neemt u deel aan de wandeltochten over 10, 20 of 30 km door Marbella en de bergen in het achterland. Door het relatief warme klimaat en de (beperkte) hoogteverschillen moeten de wandelingen zeker niet onderschat worden. De wandelingen variëren van prachtige strandwandelingen tot soms pittige hellingen.  
Voor wie niet mee wil wandelen (bv. de partner) is het mogelijk om aan deze reis deel te nemen zonder in te schrijven voor de wandeltochten. U krijgt dan een korting op de reissom van EUR 65 per persoon

Na afloop van de wandeldagen is op maandag de gehele dag ter vrije besteding in Marbella. 

U kunt eventueel deelnemen aan een dagvullende excursie georganiseerd naar de plaats Granada. Behalve een bezoek aan de fraaie Moorse stad Granada is er ook een begeleid bezoek aan het wereldberoemde Alhambra. Een excursie die u nog lang zult herinneren. Duur van deze excursie is ca. 10 uur totaal. Kosten van deze excursie is EUR 135 per persoon (busreis, entree Alhambra, begeleiding en stadswandeling Granada).
Minimaal aantal deelnemers voor deze excursie is 6 personen. Aanmelding tot uiterlijk 1 maand voor vertrek.

Op dinsdag is er de terugreis per bus van Marbella naar Malaga en vervolgens de vlucht naar Amsterdam. 

Bij de reissom is ook de inschrijving voor de wandeltochten (normaal EUR 65) al inbegrepen.    

Wilt u een afwijkend arrangement, uw verblijf in Spanje verlengen (een aantal dagen vooraf of juist een aantal dagen langer), een aanvullende rondreis door Andalusië maken of juist alleen maar accommodatie tijdens de wandeldagen boeken ? Bij JAGOTRAVEL is (bijna) alles mogelijk.   Neem met uw wensen contact op met JAGOTRAVEL en wij maken een reis op maat... 

De reis zal begeleid worden door Ria Bindels, die in 2011 al één van de eerste Nederlandse deelneemsters was aan deze wandeltocht en deze reis de afgelopen jaren steeds voor JAGOTRAVEL begeleid heeft. Voor meer informatie over de reis kunt u met ons kantoor opnemen. 

Voor meer informatie zie de 
REISBESCHRIJVING MARBELLA SPANJE 2023
of vraag deze aan op tel. 06/28737174 
of email naar  ons op info@jagotravel.nl
U kunt ook rechtstreeks inschrijven via het
AANMELDINGSFORMULIER MARBELLA 2023
De prijzen zoals hier genoemd zijn op basis van de prijzen zoals die bij ons bekend waren op 1 december 2022. Bij prijsverhogingen of wijziging van tarieven en (luchthaven)belastingen kunnen wij deze verhoging tot twee weken voor vertrek aan u doorrekenen.

LET OP : Bij andere aanbieders van deze reis moet u apart betalen voor de bagage bij Transavia of Vueling (EUR 35 per enkele reis) en is het inschrijfgeld (EUR 75) vaak niet inbegrepen.
Bij JAGOTRAVEL slaapt u bovendien vlakbij de startplaats en hoeft u niet met de shuttlebus (die ter plekke apart betaald dient te worden) naar de start te reizen.

REISGEGEVENS

REISDATUM
dinsdag 3 t/m dinsdag 10 oktober 2023
                  of maandag 9 oktober 2023

REISSOM 
De reissom van deze 8-daagse reis is  
-   voor het landarrangement                     € 589
    bij terugkeer op maandag 9 oktober       € 541
-   voor het vliegticket is 
     - bij vertrek vanaf Amsterdam         va.  €  349 
     - bij vertrek vanaf Eindhoven           va.  €  498 
     - bij vertrek vanaf Rotterdam           va.  €  427
     - bij vertrek vanaf Düsseldorf Weeze va.  €  341
     - bij vertrek vanaf Brussel Zaventem va. €  298
Vertrek vanaf Düsseldorf Weeze is door de slechte vluchttijden (midden in de nacht) niet aan te bevelen.
De prijs van het vliegticket is incl. 20 kg ruimbagage, kosteloos omboeken (behalve eventueel prijsverschil) en gereserveerde zitplaats.
In overleg zoeken wij naar een mogelijk goedkoper alternatief met andere maatschappijen en/of op andere data.
U kunt tegen lagere prijs vliegen door met alleen 10 kg handbagage (max. omvang 45x35X25 cm + 1 kleine tas die onder de stoel voor u past). De korting op de vlucht is dan EUR 56 per persoon voor de heen- en terugvlucht.
Natuurlijk kunt u ook zelf uw vliegticket boeken en bij JAGOTRAVEL alleen het land arrangement.
Door een dag eerder te vertrekken of een dag later terug te reizen zijn de vliegtickets vaak een stuk goedkoper. Vraag daarvoor een prijsopgave aan bij JAGOTRAVEL.
LET OP :De hierboven genoemde prijzen voor de vlucht  zijn actueel op 12 december maar kunnen op ieder moment wijzigen. Bij boeking krijgt u de actuele prijs van het vliegticket door waarna u definitief beslist om te boeken.

Toeslagen/kortingen
-   bij terugreis op maandag 11 oktober   korting va. €   36
    (exclusief eventueel prijsverschil voor vlucht)

-   toeslag éénpersoonskamertoeslag        €   296 / € 259   
    (voor 8 dagen/7 dagen)
-   excursie Caminito del Rey woensdag                   €    77
-   excursie Granada en Alhambra maandag             €   135
Voor prijzen vanaf andere vertrekplaatsen of voor afwijkende arrangementen kunt u met ons contact opnemen.

Door een dag eerder te vertrekken of een dag later terug te reizen zijn de vliegtickets vaak een stuk goedkoper. Vraag daarvoor een prijsopgave aan bij JAGOTRAVEL.

Vindt u de éénpersoonskamer te hoog ? Dan zijn er elders in Marbella verschillende mogelijkheden voor een goedkopere éénpersoonskamer in een eenvoudiger hotel. U slaapt dan echter niet bij de rest van de groep.
Neem contact op met JAGOTRAVEL voor de mogelijkheden.

In de reissom is inbegrepen :
·  de vliegreis incl. luchthavenbelastingen, toeslagen en 1 stuks
   ruimbagage van max. 20 kg, 1 stuks handbagage en flexibel
   omboeken (indien
vliegticket geboekt)
·  alle overnachtingen met ontbijt zoals genoemd in de
   reisbeschrijving

·  transfer tussen Malaga en Marbella en retour
·  inschrijfgeld wandeltochten incl. herinnering
·  Nederlandstalige reisleiding
in de reissom is niet inbegrepen :
·  overige maaltijden 
·  excursie naar Caminito del Rey en/of Granada+Alhambra
·  verzekeringen
·  persoonlijke uitgaven

Ook indien u een afwijkende reis wilt (eerder vliegen, korter verblijf, uw verblijf verlengen of alleen onderdak en transfers) kunt u met ons contact opnemen voor een passende offerte.

Zie ook onze REISVOORWAARDEN 2023