HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2018
PEGUERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
JUBARKAS LITOUWEN
JUBARKAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MARBELLA SPANJE
BARCELONA SPANJE
BARCELONA+MARBELLA
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
VERZEKERINGEN
BROCHURE 2018
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2017


 JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

MARBELLA 4DAYSWALKING
MARBELLA (SPANJE)

 

9 t/m 15/16 OKTOBER 2018

In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd. Ook op de inmiddels 6e editie in 2018 zullen naar verwachting enkele duizenden, voornamelijk Nederlandse wandelaars, aan deze wandeltocht deelnemen. Door het ideale klimaat is deze wandelvierdaagse een prachtige afsluiting van het internationale wandelseizoen en de ideale gelegenheid om vlak voor de donkere wintermaanden thuis nog wat zonuren te maken….
Niet voor niets heeft deze Vierdaagse in korte tijd al een grote naam opgebouwd onder het Nederlandse wandellegioen.
Dit jaar is het ook weer mogelijk om Marbella te combineren met de enige Spaanse IML-wandeltocht in Barcelona.

TOT 9 APRIL KRIJGT U NOG EEN VROEGBOEKKORTING VAN EUR 25 PP. ER ZIJN NOG VOLDOENDE PLAATSEN VRIJ VOOR DEZE REIS DIE EEN GEGARANDEERD VERTREK HEEFT.

De Marbella Vierdaagse vindt in 2018 plaats van donderdag 11 t/m zondag 14 oktober. JAGOTRAVEL organiseert ook in 2018 weer een vliegreis van 8 dagen naar de Vierdaagse van Marbella.

De standaardreis vertrekt op dinsdagmiddag 9 oktober met de vlucht met Vueling Airlines of Transavia vanaf Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam of Weeze naar Malaga.  Vanaf Malaga gaat het vervolgens per touringcar verder naar Marbella. De terugreis is op dinsdagmiddag 16 oktober van Marbella via Malaga naar Amsterdam.
Op deze reis kunt u eventueel ook al een dag eerder terugreizen of uw reis met één of meerdere dagen verlengen.
Voor deelnemers uit Vlaanderen of Zuid-Nederland is het ook mogelijk om vanaf Brussel of Charleroi te vertrekken.  

In Marbella verblijven we in het **/***hotel Lima Marbella op tweepersoonskamers met douche en toilet. Op verzoek zijn ook éénpersoons­kamers be­schik­baar. Het ontbijtbuffet is in de prijs inbegre­pen. Het hotel is heel gunstig gelegen in het centrum van Marbella op wandelafstand (ca. 300 m) van de startplaats en dicht bij de zee.
Op woensdag wordt er een kostenloze excursie naar Ronda georganiseerd waarna u vervolgens de startkaart kunt ophalen en kunt deelnemen aan de openingsceremonie.

Van donderdag tot zondag neemt u deel aan de wandeltochten over 20 en 30 km door Marbella en de bergen in het achterland. Door het relatief warme klimaat en de (beperkte) hoogteverschillen moeten de wandelingen zeker niet onderschat worden. De wandelingen variëren van prachtige strandwandelingen tot soms pittige hellingen. Na afloop van de wandeldagen wordt er op maandag een kostenloze excursie naar Gibraltar georganiseerd. Op dinsdag is er de terugreis per bus van Marbella naar Malaga en vervolgens de vlucht naar Amsterdam.

Het is ook mogelijk om na de wandelingen in Marbella deel te nemen aan de Tweedaagse Caminata Internacional in Barcelona. U vertrekt dan op woensdag naar Barcelona en bent op maandag 22 oktober terug in Nederland.. Indien u de reis wilt combineren met de Tweedaagse Caminata Internacional in Barcelona leest u dan in de uitgebreide reisbeschrijving van deze combinatiereis.

Wilt u een afwijkend arrangement, uw verblijf in Spanje verlengen (een aantal dagen vooraf of juist een aantal dagen langer), een aanvullende rondreis door Andalusië maken of juist alleen maar accommodatie tijdens de wandeldagen boeken ? Bij JAGOTRAVEL is (bijna) alles mogelijk. Neem met uw wensen contact op met JAGOTRAVEL en wij maken een reis op maat...

De reis zal begeleid worden door Ria Bindels, die in 2011 al één van de eerste Nederlandse deelneemsters was aan deze wandeltocht en deze reis de afgelopen zes jaar voor JAGOTRAVEL begeleid heeft.

Voor meer informatie zie de 
 REISBESCHRIJVING MARBELLA 2018
of vraag deze aan op tel. 06/28737174
of email naar  ons op
jagotravel@online.nl.
U kunt ook rechtstreeks inschrijven via het
AANMELDINGSFORMULIER
Meer informatie over de gecombineerde reis naar Barcelona en Marbella vindt u in de
REISBESCHRIJVING MARBELLA+BARCELONA 2018

De prijs is gebaseerd op het goedkoopste vliegticket beschikbaar op 15 oktober 2017 (basisprijs EUR 150). Hoe later u boekt hoe duurder het vliegticket is en hoe groter de toeslag is die u op de reissom moet betalen. 

OP DIT MOMENT (1 MAART) IS DE TOESLAG VOOR DE VLUCHTEN
- VANAF AMSTERDAM EUR 53
- VANAF EINDHOVEN EUR  8
- VANAF ROTTERDAM EUR 22
- VANAF WEEZE EUR 12
DE PRIJS KAN ECHTER DAGELIJKS WIJZIGEN.

BIJ VROEGER EN/OF LATER VERTREK IS HET VAAK MOGELIJK OM GOEDKOPER TE VLIEGEN. VRAAG HIERNAAR BIJ ONS....

LET OP : Bij andere aanbieders moet u apart betalen voor de bagage bij Transavia of Vueling (EUR 20 per enkele reis) en zijn de excursies niet inbegrepen.
Bij JAGOTRAVEL slaapt u bovendien vlakbij de startplaats en hoeft u niet met de shuttlebus (die ter plekke apart betaald dient te worden) naar de start te reizen.

REISGEGEVENS

REISDATUM
dinsdag 9 t/m dinsdag 16 oktober 2018
                  of maandag 15 oktober 2018

REISSOM 
8-daagse reis in **hotel Lima      
    - bij vertrek vanaf Eindhoiven                € 625
    - bij vertrek vanaf Amsterdam                € 655
    - bij vertrek vanaf Rotterdam               € 630
    - bij vertrek vanaf Weeze                       € 635
korting 7-daagse reis in **hotel Lima         €   26
      (met terugkeer op maandag)
toeslag 1-persoonskamer               € 148 / € 127
      (8 dagen/7 dagen)

In de reissom is inbegrepen
• vliegticket met Transavia of Vueling incl. 1 stuks bagage
• alle overnachtingen met ontbijt
• excursies naar Ronda en Gibraltar
• inschrijfgeld wandeltocht

Niet in de reissom inbegrepen is
• overige maaltijden
• persoonlijke uitgaven en verzekeringen

Voor vertrek vanaf Brussel of Charleroi kunt u op aanvraag een offerte op ons kantoor krijgen. Ook indien u een afwijkende reis wilt (eerder vliegen, korter verblijf, uw verblijf verlengen of alleen onderdak en transfers) kunt u met ons contact opnemen voor een padssenmde offerte.

Zie ook onze REISVOORWAARDEN