HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2021
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
KAUNAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
BARCELONA SPANJE
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
VERZEKERINGEN
BROCHURE 2021
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


JAGOTRAVEL

WANDELSPORTREIZEN

OVER JAGOTRAVEL

JAGOTRAVEL is in 1991 gestart met reizen naar wandelsportevenementen in Ierland en Japan. Door het succes van deze reizen is al snel besloten om er een commercieel bedrijf van te maken. Sinds 2011 is het aanbod van JAGOTRAVEL beperkt tot die wandelevenementen waar we per vliegtuig heen reizen. Voor busreizen naar de overige IML-wandeltochten in Blankenberge, Bern, Wellingborough, Chantonnnay, Diekirch, Seefeld, Brno en Fulda kunt u terecht bij JAGOTOURS/ZDS-WANDELREIZEN, de reisorganisatie van busmaatschappij ZDS.


OVER DE REIZEN

In dit programma vindt u de reizen naar vertrekdatum gerangschikt. Van iedere reis vindt u beperkte informatie, zoals data,prijzen en inhoud van het programma. Meer informatie over de reizen vindt u in de uitgebreide beschrijving van iedere reis te vinden. Meer info krijgt u ook bij de reisleiding en op ons kantoor. De reisbeschrijving kan gedownload worden op deze website bij iedere reis en natuurlijk ook schriftelijk of telefonisch aangevraagd worden.

Wilt u alleen hotelaccommodatie ter plaatse, uw verblijf ter plaatse verlengen of uw reis combineren met een rondrit per huurauto ? Bij JAGOTRAVEL is veel, zo niet alles mogelijk.

Ook voor de reizen die niet in ons programma staan (zoals de Europese IML-reizen maar ook Nw. Zeeland, Peking,  Noorwegen, Vancouver en Arlington)  kunnen wij hotel accommodatie en/of vliegtickets voor u regelen. Laat uw wensen aan ons weten en wij proberen het te regelen.

AANMELDING
Indien u zich wilt aanmelden voor onze reizen vult u het aanmeldingsformulier in dat u vindt op de website of bij onze uitgebreide reisbeschrijving. U kunt ook telefonisch of per email inschrijven. Bij JAGOTRAVEL kunt u alleen voor de reizen in deze brochure inschrijven. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u van ons een bevestiging/factuur waarna u binnen 10 dagen de betaling van het vliegticket plus 25% van de resterende reissom (totaal minimum € 250) dient te betalen. Op de factuur staan ook de toeslagen voor verzekeringen, éénpersoons-kamer en administratiekosten vermeld.

Ca. 3 weken voor vertrek krijgt u de verdere informatie met de opstapplaats, vertrektijd etc.
Wacht niet te lang met aanmelden, vooral bij vliegreizen zijn het aantal plaatsen beperkt. Wie het eerst boekt heeft de laagste prijs. Indien u later boekt kan het zijn dat de vliegtickets (veel) duurder zijn en u een toeslag moet betalen. De reissom is gebaseerd op de prijs van het goedkoopste vliegticket beschikbaar voor die data op 15 oktober 2019.
Bij alle reizen wordt de reissom voor de diverse mogelijkheden vermeld alsmede alle toeslagen. Voor iedere boeking wordt een bedrag van € 10 voor administratiekosten in rekening gebracht. Dit geldt per boeking, ongeacht het aantal personen en het aantal reizen dat u boekt.  Leest u voor boeking ook de reisvoorwaarden door die op de achterkant van uw aanmeldingsformulier staan of die u op deze website vindt.

KORTINGEN

Groepen van méér dan 5 personen ontvangen 5% korting (met maximum van € 50 per persoon) op de reissom. Als u gelijktijdig op méér dan 3 reizen van JAGOTRAVEL inschrijft krijgen ook individuele inschrijvers deze 5 % korting.

De totale korting (die gecombineerd kan worden) is nooit meer dan € 75 per persoon per reis (€ 100 voor de reis Korea/Japan/Taiwan). 

Indien u minimaal 3 maanden voor vertrek inschrijft krijgt u een vroegboekkorting van EUR 25 bij een reissom tot EUR 1000 en een korting van EUR 50 bij een reissom vanaf EUR 1000.


VERZEKERINGEN

U kunt via JAGOTRAVEL zowel een annulering- als reisverzekering afsluiten. Zie voor tarieven en voorwaarden elders op deze website onder de kop verzekeringen. Indien u een verzekering wilt afsluiten kunt u dit direct bij aanmelding opgeven. Indien u vaker per jaar op reis gaat kunt u ook een doorlopende reis – en annuleringsverzekering afsluiten die het gehele jaar geldig is en beduidend goedkoper is.

 

AANMELDING EN INFORMATIE
JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

Raadhuisstraat 7

5171 CP Kaatsheuvel

Tel. 0628737174  

vanuit het buitenland 0031 6 28737174

E-mail info@jagotravel.nl

website www.jagotravel.nl

 

BROCHURE 2021
Download hier onze BROCHURE JAGOTRAVEL 2021

 

 


D