HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2022
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
KAUNAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
SAN ANTONIO TEXAS
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
BROCHURE 2022
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


 

                        JAGOTRAVEL                 WANDELSPORTREIZEN

Sinds een aantal jaren is er ook in de Amerikaanse staat Texas – bekend van de cowboys – een IML-wandeltocht. Deze tweedaagse TEXAS ROUNDUP IML WALK wordt jaarlijks aan het einde van de relatief koele winter georganiseerd
in 2023 wordt deze IML-wandeltocht gecombineerd met de tweejaarlijkse IVV-Olympiade, een vooral in de Duitstalige landen ongekend populair volkssportgebeuren.
Voor deze IVV-Olympiade wordt er voorafgaande aan de IML-wandeltocht een Vierdaagse wandeltocht georganiseerd. Dat betekend dat u in totaal 6 dagen kunt wandelen.

Deze 11-daagse reis begint op zaterdag 18 februari met de vlucht met KLM/Delta Airlines naar San Antonio.
In San Antonio slapen wij in het middenklasse hotel Days Inn Riverwalk, op ca. 700 m van de startplaats van de wandeltochten. De overnachting is hier op basis van logies met ontbijt.
Op zondag maken we met de reisleiding een wandeling langs de toeristische hoogtepunten van San Antonio en maken ook een boottocht op de Alamo River.
In de late namiddag is de openingsceremonie van de IVV-Olympiade en de vlaggenparade.
Van maandag tot donderdag neemt u deel aan de vierdaagse IVV-Olympiade met afstanden van 5,10 of 21 km (en op woensdag ook 42 km).

Op dinsdagavond brengen we een bezoek aan de Texas ROUNDUP RODEO, een typisch Amerikaans cowboy gebeuren.
Op donderdag is er een speciale IVV/IML party waar u een uitnodiging voor krijgt en waar naast drank ook volop hapjes geserveerd worden.
Vrijdagmorgen is ter vrije besteding in San Antonio waarna op vrijdagmiddag de Welcome Walk over 5 of 10 km is tezamen met de openingsceremonie van de IML-wandeltocht.
Op zaterdag en zondag deelname aan de IML-wandeltocht over afstanden van 13, 21 of 42 km.
Op maandag vertrekken we in de loop van de dag terug naar Nederland met KLM/ United Airlines met aankomst op dinsdag in de vroege ochtend.

Houd er rekening mee dat de IVV-Olympiade voor duizenden extra deelnemers zorgt waardoor de hotels in San Antonio snel door de beschikbare kamers heen geraken.Gezien alle onzekerheden betreffende het coronavirus is het begrijpelijk dat u twijfelt over nu al in te schrijven voor deze reis.
JAGOTRAVEL bied daarom verschillende opties aan voor deelname aan de wandelreizen in 2023.

U kunt sowieso inschrijven voor deze reis voor alleen het landarrangement. Indien u dat doet uiterlijk 3 maanden voor vertrek krijgt een korting op de reissom van €  50.  U kunt dit landarrangement tot 8 weken voor vertrek annuleren voor EUR 250 annuleringskosten (dat is het bedrag dat JAGOTRAVEL door de organisatie wordt aangerekend voor de wandeltochten indien er na 1 januari geannuleerd wordt. Indien de reis niet doorgaat vanwege negatief reisadvies of niet doorgaan van de wandeltocht krijgt u sowieso altijd uw geld terug.

Voor het vliegticket (dat apart aan u berekend zal worden) zijn er twee mogelijkheden.
1.
U kunt direct bij inschrijving het vliegticket bij KLM voor de laagste prijs boeken. Indien u niet wilt gaan kunt u de vlucht onbeperkt omboeken naar een toekomstige datum (dus ook naar 2024) en betaalt u alleen het eventuele prijsverschil met de nieuwe vlucht. Alleen als de vlucht door de vliegtuigmaatschappij geannuleerd wordt krijgt u de betaalde kosten van het vliegticket retour.

2.
Voor een meerprijs boekt u bij KLM een annuleerbaar ticket waarbij u altijd het geld terug krijgt. Ongeacht de reden tot 48 uur voor vertrek.

3.
U wacht met het vliegticket boeken tot 8 weken voor vertrek. Als u dan besluit om de boeking door te zetten boeken wij het vliegticket voor u maar kunt u niet zeker zijn van de laagste prijs en is ook de beschikbaarheid van deze vluchten niet gegarandeerd en moet u mogelijk op een afwijkende datum of een ander tijdstip vliegen. Ook hier geld weer dat dan de vlucht onbeperkt gewijzigd kan worden.


Alleen als de vlucht door de vliegtuigmaatschappij geannuleerd wordt krijgt u de betaalde kosten van het vliegticket retour.


De reis wordt begeleid door Jago Mulder, de eigenaar van JAGOTRAVEL.

Daarnaast is JAGOTRAVEL reisleider Bert Odekerken, een ervaren JAGOTRAVELreisleider, aanwezig die met een Duitse groep van 12 personen naar San Antonio gaat. Deze reis gaat al 100% zeker door als begeleide reis. 
Voor meer informatie over de reis kunt u met ons kantoor contact opnemen.

Wilt u naar Texas maar de reis uitbreiden of alleen het hotel boeken ?
Voor meer informatie over de reis kunt u met ons kantoor contact opnemen.

Heeft u interesse in deze reis ? Geef dat dan nu al aan ons door...!Zie voor meer informatie de REISBESCHRIJVING TEXAS 2023
Of vraag deze aan op ons kantoor of mail naar ons op jagotravel@online.nl
U kunt ook  het AANMELDINGSFORMULIER per post of email aan ons opsturen.

Aangezien de vliegtickets behoorlijk veel in prijs kunnen schelen is het aangeraden om vroeg te boeken. Naast de georganiseerde vliegreis is het ook mogelijk om via JAGOTRAVEL alleen onderdak en inschrijving te regelen. Mocht u interesse hebben maar niet alleen willen reizen kunt u ook aangeven interesse voor een groepsreis naar één van deze wandeltochten. Bij voldoende belangstelling is wordt deze alsnog georganiseerd.


REISGEGEVENS

REISDATUM
San Antonio Texas            zaterdag 18 t/m dinsdag 27 februari 2023

REISSOM 
De reissom voor de 11-daagse wandelreis is :     
- overnachting in **/**hotel Days Inn op 2-persoonskamer €  1780
- overnachting op éénpersoonskamer in hotel Days Inn       €  2588 
Vliegticket met KLM
– met gratis wijziging (wel eventueel tariefsverschil)           € 1005
- met mogelijkheid tot annuleren tegen EUR 200                € 1185

In de reissom is inbegrepen :
• vliegreis naar San Antonio en retour per KLM in economyclass

   incl. alle toeslagen en luchthavenbelastingen (indien vliegticket geboekt)
•  alle transfers tussen luchthaven en hotel 
•  9 overnachtingen op basis van logies met beperkt ontbijt
•  inschrijvingsgeld wandeltochten en deelname IVV/IML-party

•  bezoek aan Texas Roundup Rodeo
 
In de reissom is niet inbegrepen :
•   lunch en diner (behalve party)
•   lokaal transport in San Antonio
•   verzekeringen
•   persoonlijke uitgaven           

Zie ook onze REISVOORWAARDEN