HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2023
SAN ANTONIO TEXAS
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
VAASA FINLAND
KAUNAS+VAASA LIT+FIN
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
BROCHURE 2023
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


 JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN 

VAASSAN MARSSI


VAASA (FINLAND)

 

10 T/M 14 AUGUSTUS 2023

In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandel- driedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel van de International Marching League. Alle reden dus voor JAGOTRAVEL om ook deze reis nu al voor het 16e jaar op het programma te zetten. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een langere reis van 11 dagen naar het wandelevenement in Kaunas/Litouwen in combinatie met Vaasa. 

Gezien de tanende belangstelling de laatste jaren voor deze reis heeft JAGOTRAVEL besloten om in 2023 geen groepsreis meer te organiseren. U maakt deze reis dus individueel / op eigen gelegenheid.
Daarbij is wel alles voor u verzorgd. De vliegtickets staan geboekt, de hotels zijn besproken, de inschrijving voor de wandeltochten wordt geregeld en alle transfers per trein zijn voor u geboekt. 

De reis begint op donderdag met de ochtendvlucht met KLM naar Helsinki. Na aankomst in Helsinki gaan we per trein (reisduur zo’ 5 uur) dwars door het uitgestrekte merengebied van centraal-Finland naar de aan de westkust gelegen stad Vaasa. Aankomst in Vaasa vroeg in de avond zodat u nog op tijd bent voor de welkomstceremonie. 
U kunt ook met Finnair via Helsinki naar Vaasa vliegen maar dat zijn ongunstige vluchttijden en is ook een stuk duurder.

De overnachting in Vaasa is in ***hotel Sokos Royal Vaasa in het centrum van Vaasa en op korte afstand van de startplaats. Hier kunt u kiezen uit luxe één- of tweepersoonskamer met douche/bad en toilet. Een uitgebreid ontbijtbuffet is iedere dag inbegrepen.

Op vrijdag biedt de organisatie een boot/wandelexcursie aan naar een klein eiland in de archipel voor de kust. Er wordt een korte, maar behoorlijk zware wandeling van 15 kilometer georganiseerd die door lokale gidsen begeleid wordt. Deze wandeling geldt als de eerste wandeldag van de driedaagse en is door deelnemers van afgelopen jaren als ontzettend mooi en gevarieerd omschreven. Aan het einde van de wandeling wordt er een originele Finse vislunch geserveerd. Het terrein is echter niet altijd even gemakkelijk en kan soms drassig zijn. Zaterdag en zondag zijn de twee echte wandeldagen waarbij u dagelijks kunt kiezen uit afstanden van 10, 21 of 42 km. Voor het IML-stempel dient u echter minimaal 21 kilometer per dag te wandelen. (De excursiewandeling op de eerste dag is ook geldig voor het IML-stempel). Een IVV-stempel krijgt u al vanaf 10 kilometer. Op maandag gaan we per trein weer terug naar Helsinki om vandaar per vliegtuig terug te keren naar Amsterdam waar we in de loop van de avond aankomen.  

U kunt deze reis ook combineren met het wandelevenement in Kaunas/Litouwen. Zie daarvoor de speciale reisbeschrijving van de combinatiereis Litouwen / Finland

Deze reis wordt als individuele reis uitgevoerd. JAGOTRAVEL zorgt voor alle transfers, vliegtickets en hotelboekingen maar u reist op eigen gelegenheid, dus zonder begeleiding. U krijgt echter een uitgebreide beschrijving zodat u zich prima zult kunnen redden. Voor meer informatie over de reis kunt u met ons kantoor contact opnemen. 

Wilt u een afwijkend arrangement, uw verblijf in Finland verlengen of juist alleen maar accommodatie tijdens de wandeldagen boeken? Bij JAGOTRAVEL is (bijna) alles mogelijk. Neem met uw wensen contact op met JAGOTRAVEL en wij maken een reis op maat...

Voor meer informatie zie de 
REISBESCHRIJVING VAASA FINLAND 2023
of vraag deze aan op tel. 06/28737174 of email naar info@jagotravel.nl
Voor meer informatie over de combinatiereis Litouwen en Finland zie de
REISBESCHRIJVING LITOUWEN+FINLAND 2023
Direct inschrijven ? Vul het  
AANMELDINGSFORMULIER VAASA FINLAND 2023
in en stuur dit per email of reguliere post naar ons op.
Of stuur een email met alle gevraagde gegevens naar 
info@jagotravel.nl

REISGEGEVENS

REISDATUM
donderdag 10 t/m maandag 14 augustus 2023

REISSOM PER PERSOON 
De reissom van deze reis is  voor het landarrangement vanaf Helsinki
- bij overnachting in ***hotel Sokos Royal Vaasa           €   476
  toeslag éénpersoonskamer hotel                                 €   205
De prijs van het vliegticket met KLM naar Helsinki is  va. €  255
LET OP :
De hierboven genoemde prijzen voor de vlucht  zijn actueel op 1 december maar kunnen op ieder moment wijzigen. Bij boeking krijgt u de actuele prijs van het vliegticket door waarna u definitief beslist om te boeken.

In de reissom is inbegrepen
• vliegreis Amsterdam – Helsinki met KLM of Finnair inclusief
  20 kg ruimbagage en omboekbaar / wijzigbaar (indien geboekt)
• alle transfers per trein van Helsinki naar Vaasa en retour
• 4 overnachtingen in hotel Royal Sokos Vaas met ontbijt 
• inschrijfgeld wandeltochten
• archipeltocht op vrijdag in Vaasa

Niet in de reissom inbegrepen
• overige maaltijden
• persoonlijke uitgaven en verzekeringen
D

Deze reis wordt als individuele reis uitgevoerd. JAGOTRAVEL zorgt voor alle transfers, vliegtickets en hotelboekingen maar u reist op eigen gelegenheid, dus zonder begeleiding. U krijgt echter een uitgebreide beschrijving en reisgids voor Tallinn en Helsinki zodat u zich prima zult kunnen redden.
Voor meer informatie over de reis kunt u met ons kantoor contact opnemen.

Deelnemers uit België of het zuiden van Nederland kunnen voor dezelfde reissom ook vanaf de luchthaven Zaventem vertrekken. U vliegt dan zonder reisleiding naar Helsinki en wordt op de luchthaven van Helsinki door de reisleider opgewacht.

De prijs van het vliegticket is op basis van het goedkoopste vliegticket beschikbaar op 7 december 2022.
De prijs van de vliegtickets kan van dag tot dag veranderen. Bij boeking krijgt u de dan geldende prijs van het vliegticket door voordat u de definitieve boeking maakt.

Hoe langer u wacht met boeken hoe groter de kans is dat er een toeslag voor het vliegticket is (die kan oplopen tot meer dan € 150 per persoon.
De reissom is verder gebaseerd op de prijzen zoals die bij ons bekend waren op 7 december 2022.
Bij prijsverhogingen of wijziging van tarieven en (luchthaven)belastingen kunnen wij deze verhoging tot twee weken voor vertrek aan u doorrekenen.

Het is natuurlijk ook altijd mogelijk dat u zelf het vliegticket boekt en bij JAGOTRAVEL alleen het landarrangement.

De excursie op vrijdag is standaard bij de reissom van deze reis inbegrepen. Indien u deze niet mee wilt maken maakt u inplaats daarvan op vrijdag een normale wandeling over 21 kilometer. U krijgt dan een korting van EUR 25 op de reissom. Dit dient u dan wel uiterlijk 1 maand voor vertrek op te geven.

Wilt u een afwijkend arrangement, uw verblijf in Finland verlengen of juist alleen maar accommodatie tijdens de wandeldagen boeken ? Bij JAGOTRAVEL is (bijna) alles mogelijk. Neem met uw wensen contact op met JAGOTRAVEL en wij maken een reis op maat...

U kunt deze reis ook combineren met het wandelevenement in Kaunas/Litouwen. Zie daarvoor de speciale reisbeschrijving van de combinatiereis Fitouwen / Finland 

Zie ok onze
REISVOORWAARDEN 2023