HOME
OVER JAGOTRAVEL
WANDELKALENDER 2021
CAPDEPERA MALLORCA
CASTLEBAR IERLAND
KAUNAS LITOUWEN
KAUNAS+VAASA
VAASA FINLAND
ARENZANO ITALIË
MONTECATINI TOSCANE
MARBELLA SPANJE
BARCELONA SPANJE
KOREA-JAPAN-TAIWAN
JOGYAKARTA INDONESIË
ARLINGTON USA
INSCHRIJVING
KORTINGEN
REISVOORWAARDEN
VERZEKERINGEN
BROCHURE 2021
CONTACTGEGEVENS


Aantal bezoekers 2020


 JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

VERZEKERINGEN

U kunt via JAGOTRAVEL een reis- en annule­ringsverzeke­ring laten afsluiten bij de EURO­PEE­SCHE VERZEKERINGEN. Volgens onze reisvoorwaarden bent u verplicht om over een geldige reisverzekering te beschikken! U kunt die zelf afsluiten of dit via JAGOTRAVEL laten doen. Als u hiervan gebruik wilt maken vul dan de rubriek verzekeringen op het aanmeldingsformulier in. Na ontvangst krijgt u dan van ons een nota voor de verzekerin­gen toegezon­den. De exacte voorwaarden voor de verzekeringen alsmede het maximale bedrag van dekking zijn op kantoor te verkrijgen of te downloaden op de website www.europeesche.nl

REISVERZEKERING
Deze verzekering dekt alle kosten die ont­staan ten gevol­ge van ongeval­len, ziekte, baga­geschade etc. ont­staan tijdens de reis. Een must voor iedereen die naar het buiten­land gaat.
Voor deze reizen geld er een eenheidstarief waarbij u compleet verzekerd bent, zowel voor bagageschade als ge­nees­kundige kosten. Verlies van geld/cheques (tot € 500) is tegen een toeslag ook mee te verzekeren. Ook ongevallen zijn tegen een kleine toeslag mee te verzekeren. Bij overlijden of invaliditeit door een ongeval krijgt u dan een uitkering. De dekking geneeskundige kosten kunt u voor Europa laten vervallen indien u ziekenfonds verzekerd bent of particulier verzekerd zonder eigen risico.

Premie reisverzekering
Binnen Europa met dekking geneeskundige kosten €  1,45  pp per dag  
                    zonder dekking geneeskundige kosten   1,15  pp per dag
Buiten Europa (incl. geneeskundige kosten)             €  2,35  pp per dag                  
Afsluitkosten                                                              €  3,50  per polis

                                                                                   (max. 6 perso­nen)
Toeslag geld/cheques                                                €  0,50 pp per dag
Toeslag ongevallen                                                    €  0,15 pp per dag

ANNULERINGSVERZEKERING
Deze verzekering dekt het risico van het niet deel kun­nen nemen aan de reis ten gevolge van ziekte of onge­val van uzelf of van naaste familiele­den. Daarnaast worden ook de niet genoten vakan­tie­dagen vergoed indien de reis vertraging oploopt of afgebroken dient te worden vanwege ziekte of ongeval van uzelf of van uw naaste familieleden. De vergoeding is 100 % van de annuleringskos­ten.

De premie voor deze reizen is 6 % van de totale reissom. Over de premie wordt 21 % belasting geheven. In totaal is dit dus 7,26 % van de reissom. Aangezien de reissom meestal uit een aantal onderdelen bestaat berekenen wij de totaal te betalen premie na ontvangst van uw aanmelding.  De poliskosten zijn € 3,50 per polis voor max. 6 personen.

DOORLOPENDE REIS- EN ANNULERINGSVERZEKERING
Indien u regelmatig op reis gaat kunt u via JAGOTRAVEL ook een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten. U bent dan het hele jaar door uitstekend verzekerd.
Premie voor de  doorlopende annuleringsverzekering va. € 48 per jaar.
Premie voor de doorlopende reisverzekering va. € 45 binnen Europa en va. € 52,50 buiten Europa.
Alle prijzen zijn per persoon en exclusief € 3,50 poliskosten en 21% assurantiebelasting over de annuleringsverzekering. Meer informatie en aan aanvraagformulier zijn op kantoor op te vragen.  

Op aanvraag sturen wij u graag een offerte voor de doorlopende verzekering op. 

Alle op deze pagina genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijziging door de verzekeringsmaatschappij en zijn actueel op 15 december 2020.